• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 Aylık Düzenli Çalışma Yaş 16

Merhabalar;

01.12.2010 Tarihinde bu spora başladım.1.5 ay gibi bir süre geçti ama vücudumun geliştiğine inanıyorum bu fotoğraflarıda sizlerle paylaşmak istedim.

Daha yolun başındayım aksattığım gün yoktur.Tecrübeli abimlerimden tavsiye ve yorumlar bekliyorum benim için çok önemli teşekkür ederim.

Mekik sehpası,1.5kg 2adet dambıl,şınav,el yayı ve ip atladım bu süre içinde.

Kilo : 70kg
Boy : 176cm
Kol : 34cm
Bel : 85cm
Omuz : 110cm

fotoraf0091f.jpg

fotoraf0092.jpg

fotoraf0094b.jpg

fotoraf0095.jpg

fotoraf0096.jpg
fotoraf0098.jpg

Birazcık yağ dışında iyi gidiyorsun sırtın kanatların en ileri duzey kasların.

Daha 1.5 ay olmus 5-6 ayda çok daha iyi olucaktır hamza iyi çalışmalar :) iyi gidiyorsun

Birazcık yağ dışında iyi gidiyorsun sırtın kanatların en ileri duzey kasların.

Daha 1.5 ay olmus 5-6 ayda çok daha iyi olucaktır hamza iyi çalışmalar :) iyi gidiyorsun

Evet biraz yağ var gibi.Haziran ayına kadar evde çalısacagım yaz mevsimi geldiğinde spor salonuna kayıt olacagım. teşekkür ederim.

Değerli üyemiz;
Başlıkta teşekkür mesajı yazarak mesaj kirliliğine yol açmak yerine üye mesajının sağ alt köşesinde bulunan �Teşekkür Butonunu kullanmalısınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Değerli üyemiz;
Başlıkta teşekkür mesajı yazarak mesaj kirliliğine yol açmak yerine üye mesajının sağ alt köşesinde bulunan �Teşekkür Butonunu kullanmalısınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

teşekkür butonunu kullanmıştım gerçi?

Back
Yukarı