• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1,5 aylik gelişimim,sizce nasıl?

poyrazx

Üye
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim.Size 1,5 aylık gelişimimin nasıl olduğunu sormak istiyorum.
Öncelikle hep babam gibi olmak istemişimdir.Burdaki kırmızılı babam;
J2Y32n.png

15 yaşında yaklaşık 1 yıl düzensiz çalışmıştım.O zamanlar hatırlıyorum da yaşıma göre iyi denilebilecek bi vücudum vardı fakat bıraktım.
Üniversiteye geçtim.Yurtta da iyi bi salonu görünce tekrar çalışmaya başladım.Babam da biraz kanıma girdi diyebiliriz.
Bu başlamadan önceki halim;
Vq0x4y.jpg

Bu da yaklaşık 1,5 ay sonraki halim;(Bu resim biraz büyük çıktı neden bilmiyorum,küçükken daha iyi duruyordu:D)
hBnrxB.png

Boy:170
Kilo:65
Yağ oranımı veya herhangi bi yerimin santimini bilmiyorum en kısa zamanda ölçmeye başlıcam.
Dipnot:Lavabo için kusuruma bakmayın.

Kardesim 1.5 ayda o kanatlar o kadar cikmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Neden çıkmasın? Benim 1 ayda nasil degistigimi buraya koysam ayni tepkileri vereceksiniz. Bayan oldugum icin koymak istemiyorum. Bu da benim tercihim. Ama kimi insan bu sekilde cabuk gelisebiliyor. Hemen "mumkun degil" diyorsunuz. Sebebini belirtin o zaman. En azindan kendimizi anormal hissetmemize yardimci olursunuz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardesim 1.5 ayda o kanatlar o kadar cikmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk
ustam kimseye yalan borcum yok valla kanatlara ekstradan özen gösterdim.Tricepslerim falan baya geride bicepsler de geride sayılır.Ama sırt omuz ve kanatlara biraz daha fazla yüklendim.Ayriyetten belirtmem gerekirse boyum biraz kısa belki onun da görünüme katkısı olmuştur ve protein tozu da kullanıyorum.

Neden çıkmasın? Benim 1 ayda nasil degistigimi buraya koysam ayni tepkileri vereceksiniz. Bayan oldugum icin koymak istemiyorum. Bu da benim tercihim. Ama kimi insan bu sekilde cabuk gelisebiliyor. Hemen "mumkun degil" diyorsunuz. Sebebini belirtin o zaman. En azindan kendimizi anormal hissetmemize yardimci olursunuz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farkndaysan adam protein tozu kullanmis ve boyunun kisa oldugunu belirtmemis o vucudu sen hicbisey kullanmadan 178-80 boy ile yap o zaman anormalsindir ;)

Anormallik göreceli birşey :) benim boyumda benden hızlı da yavaş da gelişenler var. Yanı boyla kıyaslamayın herşeyi. Siz yapamadınız diye başkası da yapamicam değil. .1.5 ay için abartılacak bir gelişim değil. Yanı kanatlar felan elbette gelişmişse imkansızla alakası yok :) diyen varsada onun sorunudur.

İki resim arasındaki poz farkı yanilrabilir arkadaşlar yasin genç canavar gibi metobalizman var babanı örnek alman güzel bir şey . İnş bizim cocuklarimizda bizi örnek alacak kadar bu sporu devam ettirebiliriz. İyi Beslen ant düzenli yap saten kısa zamanda farkı hissedeceksin . Ama bir yere kadar ve gelişimin durduğunu göreceksin

Back
Yukarı