Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
iyi günler;
öncelikle genel olarak iyi bir kütle elde etmişsin her halinden belli, fakat vucut çok yağlı olmamasına rağmen çok ayrıntılı bir vucut ortaya çıkmamış, sanırım 1.5 yıl müddetince pek fazla ayrıntıya girmeden çalıştın vucutta,genel olarak temel hareketler üzerine kurulu bir program uygulamışsın gibi bir görüntü gördüm ben.Uzun dönem aynı idman programı uygulanmış sanki...
bölge bölge incelersek;
kollar güzel kütle kazanmış, genetik olarak kalın bir kas yapısına sahip olduğunu gözlemliyorum...
omuz kütlesi iyi duruyor, fakat izole hareketlere biraz daha ağırlık verirsen daha iyi olacaktır, bol yanmalı lateral raise'ler iyi olacaktır...
sırt bölgesi iyi kütle almış fakat kanatları biraz daha açmak lazım, lat pull down gibi hareketleri mümkün mertebe nizami şekilde,hissederek çıkarmak çok önemli,ayrıca programa barfix eklersen hayırlı olacaktır...
göğüs bölgesi en eksik bölge olarak gözlemledim, kütle var fakat canlılık yok...
kaliteli bir kütle görüyorum,beslenme olayına hakim olduğun belli oluyor, bu konuda bir sorun yok sanırım...
idman programını yazarsan ,yorumlar daha ayrıntılı gelecektir...
saygılar
genetikvay be 18 yaşından sonra uzama büyük ölçüde durur derler sen 2 cm uzamışsın
sonbahara doğru 2 aylık bir definasyona girmeyi planlıyorum şuan için ilk önceliğim adeleyi yağsız bir şekilde büyütmekİlerdeki amacını bilmiyorum ama ideal bir vücut oluşturmak istiyorsan kardioya ağırlık ver malum yazda geliyor birazda karın olursa bence gayet iyi.