1.5 YIL VÜCUT GELİŞTİRME (öğrenci)

Creon

Üye
Kusura bakmayın ilk defa bir şey atıyorum çok karmakarışık olabilir konu

15E7C9AC-8951-403B-8799-839290F402FC.png F10C3C2F-5DAF-40FD-B75A-E92B334341A9.png AF82E410-2139-4FBE-A77D-3AEA1ABA11BE.png 2EE0E8DC-CBCA-438A-BFEA-B20C51806B1D.png C57B8373-30B0-447A-AF13-8AFBA833CB68.png F10C3C2F-5DAF-40FD-B75A-E92B334341A9.png
A984C3EB-59A2-4860-8207-579137579E61.png
85256FF9-2BC3-489E-9B9A-7A6E6D8BDB87.jpeg

1 Yıl evde son 6 aydır salona gidiyorum
Beslenme sıfır ne bulduysam yiyordum sonra diyet yapmaya karar verdim
1 hafta sürdü doğal olarak hala aynı devam ediyorum bulduğumu yiyorum işlenmiş gıda almamaya çalışıyorum şekerle aram iyi ama :)

boy 175->177
Kol 34 -> 40

Evde full body yapıyordum çok fazlada bir programım yoktu canım sıkıldıkça barfiks squat 2 dambılla çalışıyordum sonra salona yazılmaya karar verdim yine full body devam ettim ama sistemli gitmeye başladım her gün basket oynuyorum genel olarak karın çalışmayı sevmiyorum arada öyle crunch filan yapıyordum

sorunuz varsa yorum yazabilirsiniz ya da instadan @bugra.diinc konuşuruz yardımım dokunursa ne mutlu

Eklentiler

• 0C271506-FC71-4858-836A-EF03551845F1.png
    0C271506-FC71-4858-836A-EF03551845F1.png
    327,7 KB · Görüntüleme: 3.292
  • 1BE87B69-22FF-4A31-8E00-6FD42957AF26.png
    1BE87B69-22FF-4A31-8E00-6FD42957AF26.png
    438,3 KB · Görüntüleme: 3.387
evde yaptığnız süre boyunca nasıl bir yol izlediniz bende evde yaoıyorum 1 ay oldu

Şöyle diyim 2 dambıl full body
Goblet squat
Barfiks & dambıl row
Ağırlıklı şınav
Dambıl press
Lateral raise
Biceps curl & Hammer curl
Direnç bandını barfiks direğine bağlayıp triceps çalıyordum bir de arkada dambılı tutarak yukarı press overhead press olması lazım bunları yapıyordum 1-1.5 saat sürüyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence gayet başarılı, devamını dilerim kardeşim. Sen daha iyi bilirsin, ancak biraz diyet ile birlikte kas hatlarını daha belirginleştirebilirsin. Çünkü; bilmeyen insanlar kas'a değil de yağa bakıyorlar. Hacimli ve kiloluysan kilona bağlayabilirler bu konuyu, bu durumda can sıkabilir.

Bence gayet başarılı, devamını dilerim kardeşim. Sen daha iyi bilirsin, ancak biraz diyet ile birlikte kas hatlarını daha belirginleştirebilirsin. Çünkü; bilmeyen insanlar kas'a değil de yağa bakıyorlar. Hacimli ve kiloluysan kilona bağlayabilirler bu konuyu, bu durumda can sıkabilir.

Diyet gerçekten önemli temiz lifli protein oranı yüksek bir diyet yapmak isterim ama ben hayatta bir şeyi ne kadar üstelersen üstüne düşersen o kadar çabuk vazgeçildiğini düşünüyorum biraz olduğu kadar modundayım tavsiye ederim

başarılarının devamını dilerim dostum. emek olmadan yemek olmuyor, görsel kanıtısın işte.

Sağ ol reis işte yapabildiğimiz kadar yapıyorum hobi sonuçta büyük beklentiler içine girmiyorum herkes sevdiği için yapıyor ki yeryüzündeki en faydalı aktivite tekrar teşekkürler

Aslında çok doğru ilerliyorsun bu işi kafasına takan çoğu kişi birkaç ayda sporu terk ediyor.Sporu hobi olarak yapmak en güzeli.Diyet önemli ama yarışamcı değilsen o kadarda kafanı takman gereken bir konu değil aynen devam eninde sonunda vücut sınırlarına dayanacaksın.

Aslında çok doğru ilerliyorsun bu işi kafasına takan çoğu kişi birkaç ayda sporu terk ediyor.Sporu hobi olarak yapmak en güzeli.Diyet önemli ama yarışamcı değilsen o kadarda kafanı takman gereken bir konu değil aynen devam eninde sonunda vücut sınırlarına dayanacaksın.

Katılıyorum olması gereken bu gerçekten stres atmak için birebir :)

Üstad sondaki cümle sihirli cümle. " eninde sonunda vucut sınırlarına dayanacaksin" gerçekten boyle demi hocam herseyini düzenli yapan bir adam 5 yılda genetik zirvesine ulasicaksa hobi olarak yapan adam 8 yılda ulasir. ( ornek olarak verdim süreçleri) yani hayatina yeme icme uyku gibi rutin ihtiyaclar olarak sporuda eklersek eninde sonunda o vucut olacak olan sey olacak.

Üstad sondaki cümle sihirli cümle. " eninde sonunda vucut sınırlarına dayanacaksin" gerçekten boyle demi hocam herseyini düzenli yapan bir adam 5 yılda genetik zirvesine ulasicaksa hobi olarak yapan adam 8 yılda ulasir. ( ornek olarak verdim süreçleri) yani hayatina yeme icme uyku gibi rutin ihtiyaclar olarak sporuda eklersek eninde sonunda o vucut olacak olan sey olacak.
Aynen öyle.Müsabık değilseniz bence acele etmeye gerek yok önemli olan sporu yaşamın bir parçası yapmak.İnsanlar herşey hemen olsun istiyor,bu doğru değil acele işe şeytan karışır.

Şöyle diyim 2 dambıl full body
Goblet squat
Barfiks & dambıl row
Ağırlıklı şınav
Dambıl press
Lateral raise
Biceps curl & Hammer curl
Direnç bandını barfiks direğine bağlayıp triceps çalıyordum bir de arkada dambılı tutarak yukarı press overhead press olması lazım bunları yapıyordum 1-1.5 saat sürüyordu

bende şuan evde dumbell larla çalışyıorum haftada 3 gün full body yapıyorum 1.5 saat falan alıyo uzun sürüye biraz ama başlarda fullbody daha iyi olur diyolar

bende şuan evde dumbell larla çalışyıorum haftada 3 gün full body yapıyorum 1.5 saat falan alıyo uzun sürüye biraz ama başlarda fullbody daha iyi olur diyolar

Benim tavsiyem bu program ve başlangıç için en az 3 ay full body ki salona gidemiceksen en mantıklı seçim kendine göre hareket ekle burpee koy sandalye dips yap kendini tanıyarak başlarsan neyin daha efektif olduğunu vücuduna iyi geldiğimi anlayabilirsin

Diyet gerçekten önemli temiz lifli protein oranı yüksek bir diyet yapmak isterim ama ben hayatta bir şeyi ne kadar üstelersen üstüne düşersen o kadar çabuk vazgeçildiğini düşünüyorum biraz olduğu kadar modundayım tavsiye ederim

Bu düşünce tarzın çok güzel bak, kasmaya gerek yok. İstediğin gibi yaşa mutlu ol.

Bazıları çok büyütüyor bilim beslenme yok bu olmaz yok öyle olmaz çok bilen çok yanılır yap geç [emoji23]

Back
Yukarı