1.5 YIL VÜCUT GELİŞTİRME (öğrenci)

arkadaş ,dünya gerçekten adil değil ya adam spora 34 kolla başlıyor ben başlıyorum 27.5

Uzun zaman oldu uygulamayı unutmuşum hala ordaysan bol barfiks saymadan hep bitişe git kollarındaki değişimi görürsün saygılar ayrıca kolum 42-43 e yaklaştı durmuyorlar:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun zaman oldu uygulamayı unutmuşum hala ordaysan bol barfiks saymadan hep bitişe git kollarındaki değişimi görürsün saygılar ayrıca kolum 42-43 e yaklaştı durmuyorlar:)

set şeklindemi yoksa tek seferde tükenişe kadarmı ?

set şeklindemi yoksa tek seferde tükenişe kadarmı ?

Gün içinde kendine hedef koy 50-100 barfiks gibi her aklına geldiğinde Çek her çektiğinde bitiş yap seçtiğin sayıya tamamla alışkanlık haline getir farkı görürsün vücut olarak scapula hakimiyeti ve sırt çalışırken daha verimli idman çıkarırsın

Gün içinde kendine hedef koy 50-100 barfiks gibi her aklına geldiğinde Çek her çektiğinde bitiş yap seçtiğin sayıya tamamla alışkanlık haline getir farkı görürsün vücut olarak scapula hakimiyeti ve sırt çalışırken daha verimli idman çıkarırsın

peki son soru olarak bi diyet falan uyguluyormusun ? benim kollar şuan 37 cm 42-43 hayal gibi geliyor şuan bana

Back
Yukarı