Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Güzel gelişim kanat kasları için hangi hareketleri yapıyorsun ?birde iyi kilo almışsın 2 ayda bu kullandığın ürün sayesinde mi aldın kiloyu?
Valla kanatlar sağlammış cidden, göğüs biraz zayıf geldi ama halledersin eminim ki. Başarılar![]()
Teşekkürler,zaten daha önce az buz kanat ve sırt vardı üstüne sporla tamamlayınca güzel geliştiler.Göğüse spora başladığımdan beri ağırlık veriyorum fakat gelişmiyorlar göğüsten ibaret göğüs çalışırken omuzlara işliyor sanki, bunun için yardımcı olursanız çok makbule geçer =)
Evde göğüs yapamazsın zaten. Anca şınavla falan ama o da uzun sürer. Eğer benchin ve barın varsa sıkıntı yok tabii![]()
bence o hormoncu arkadaşına bi daha güvenme çünkü sana yalan söylemiş...
Evde çalışmıyorum,spor salonuna gidiyorum =) Göğüs idmanında bizzat hocayı çağrıp doğru yapıp yapmadığımı soruyorum hareketleri doğru şekilde uyguluyorum fakat hala göğüse değilde omuza vuruyor.Hocam bu sebebten dolayı yeni antreman programı çıkardı bakalım inşallah bu sefer aynı şekilde olmaz.
---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
Arkadaş öyle bildiğin türden değil,kendisiyle 8 seneden beri arkadaşız içimizi dışımızı kendimiz gibi biliriz.Doğru söylediği zaten kısa sürede istediği vücuda ulaşmasıdır.Fakat kullanmayacağımı, onada bırakması için ısrar ettiğimi her sefasında söylüyorum.
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
5 resim daha.
Sıkmadan serbest duruş;
![]()
![]()
---------------------------------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
Üjgen vücutBazen diyorum keşke uzun olmasam, işim çok daha kolay olurdu
![]()
Kilo alman lazım. İyi bir alt yapın var. Göğüslere daha fazla önem ver ve beslenmen çok iyi olsun.
Supplement kullanıyorum diyipte ana öğünleri atlama sakın.
Evet boy bu sporda avantaj=)
Boy bu sporda avantaj mı? Şakacı180cm falan tabiiki güzel ama fazlası zarar bence bu sporda.
Evet boy bu sporda avantaj=)
Boy bu sporda avantaj mı? Şakacı180cm falan tabiiki güzel ama fazlası zarar bence bu sporda.
Avantaj bence mesela 40 cm kol olan 1.70 boyundaki biri, 1.80 boyundaki birine göre daha kalın ve güzel durur.Herşeyin fazlası zarar,azı yorar=)
birbirimizi kandırmayalim 2 aydan fazla çalışılmış gibi geliyor bana .ben 5 aydır çalışıyorum senin vücudum kadr olmadı bile kilom 70 antreman programını özelden atarmısın.Evde çalışmıyorum,spor salonuna gidiyorum =) Göğüs idmanında bizzat hocayı çağrıp doğru yapıp yapmadığımı soruyorum hareketleri doğru şekilde uyguluyorum fakat hala göğüse değilde omuza vuruyor.Hocam bu sebebten dolayı yeni antreman programı çıkardı bakalım inşallah bu sefer aynı şekilde olmaz.
---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
Arkadaş öyle bildiğin türden değil,kendisiyle 8 seneden beri arkadaşız içimizi dışımızı kendimiz gibi biliriz.Doğru söylediği zaten kısa sürede istediği vücuda ulaşmasıdır.Fakat kullanmayacağımı, onada bırakması için ısrar ettiğimi her sefasında söylüyorum.
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
5 resim daha.
Sıkmadan serbest duruş;
![]()
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
bence kilon gayet iyi 4-5 kilo daha alırsan daha iyi olur
Dostum burda kimseyi kandırmak gibi amacım yok yalan atıp elime birşey geçmez.2 aydan beri çalışıyorum.Bilemiyorum herkezin genetiği farklıdır ama abartılacak bi durum yok bence sen beslenmene,antremanına,uykuna dikkat etmiyorsan 5 ayda benim vücut kadar yapamadıysan sende bi sorun var.