1.75--1.80 arası olanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Zafer]
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Boyunuzdan memnun musunuz?

• Total voters
    765
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim boyum 1.77 ve 27 yaşındayım. Liseden sonra uzamadım,orta 3'te 1.57 boyundaydım. 1.77 kesinlikle ideal değil. Çevremizdeki bayanlardan uzun olmak yetmiyor,ideal olmak da gerekiyor. Bence ideal 1.80---1.85 arası. Bu forumda canımı sıkan en önemli şey neredeyse her 4 kişiden 1'i benden uzun. Sağlık olsun. Yakışıklıyım neyse ki:) Önümüzdeki maçlara bakacağız.

Boyunu kafaya takan adam özgüvensizdir ondan bir şey olmaz bende 1.77-1.78 civarıyım kendimden uzun kız arkadaşlarımda oldu..şimdiye kadar hiçkimseden boyun kısa diye bir laf duymadım kızlar uzun boylu erkeklere bayılır ne demek ya kızlar yakışıklı erkeklere bayılır...uzun boylu tipsiz kızmı istersiniz normal boyda fıstık gibi kızmı hadiseyi istemem diyen varmı..yani genelde yaşı çok genç arkadaşlarımızın kafaya taktığı birşey bu 17-18 yaşlarında kız ayarlayamayan bahaneyi boyuna atıyor..spor yaparak boyun uzun olarak kız arkadaş ayarlayamazsınız ağzınız laf yapsın kişliğiniz sağlam olsun özgüveniniz tam olsun...size bir soru tarkan mı barış akarsumu kemal sunal mı??? sonuçta üzülerek boyunuz uzamaz uzamasada önemli değil gözünüzde büyüten siz olursunuz..bir numara etken yüz güzelliğidir...sonuçta tarık akanda yakışıklı ama tarkanda yakışıklı..bu laflarım 17-18 yaşlarındaki kardeşlerimize yazılmıştır...hiç bir kız ne uzun boylu demez uzun olan yakışıklıda olmalı....yani beğenmenin tartışmasız 1 numaralı etkeni yüzdür...

Benim boyum 1.82 ... Boyumdan çok memnunum.Ancak ne yalan söyliyim şöyle 1.85 yada 1.90 olmak isterdim...

ben 16,5 yaşındayım :D 6 ay sonra 17 olacağım boyum 1.70 annem 163, babam 170 (gençken 175 flnmış 55 yaşlarında) sakallar yer yer yoğun ama kıllar falan tamamen çıkmış durumda yani dibine kadar ergenim :D :D (11-12 yaşlarımda girdim sanırım)... bu arada anne ve babam tarafından dedemler 185-190 üzerlerindeymiş gençliklerinde...

bebeklik çağımda 6 ay süt içmişim devamını kabul etmemişim :D :D :D kemik suyu çorbaları fln yapmış annem bana o dönemlerimde sağolsun... 3,4,5 yaşlarımda hiç unutmam bal, taze pekmezler (her çeşit :)) sütler ile beslendiğimi hatırlıyorum ailemde söylüyor zaten... buna rağmen nasıl oluyorda bu boyda kalıyorum bunu hiç anlamıyorum... astım ve alerjim var... bundan ötürü sağlam kilo aldım ama şu anda 74 kiloyum... biraz iri gösteriyorum (bacaklarda özellikle) sanırım sıkılaşmam lazım...

boy konusundaki soruma gelecek olursam... acaba dışarıdan büyüme hormonu mu alsam? alırsam zaten sorun olan tüylenmede artış olurmu? ne yapayım sizce? (yeni bir konuda mı açsam diye düşündüm ama yasaklanma korkusuyla buraya yazayım diye düşündüm)

şimdiden teşekkürler

benim boyum 170 teselli çok
örn:uzunlar çok fazla akrobasi yapamıyorlar hem kütleniz arttıkça kendinizi ayakta tutmak zıplamak koşmak için çok enerji harcıyorsunuz mesela Tony Jaa , Bruce Lee 170 -172 boyları arasında bende tam o kadar olucam adamlar çoğu kişiden kısa ama dünyanın en iyi dövüşçüleri

1.80 im her ortama akarım aga :D :D

harika:D dürbünle bakıyolardır okuldakiler kafanı görebilmek için
:lol: baya güldüm bu mesajına çok yaşa valla :lol:
Doğru ölçüm çok önemli.Ben mesela Pmyo girişte yapılan ölçümde 1,76 çıktım çıplak ayak.Yaklaşık 2-3 ay sonra yoklama için askerlik şubesine gittiğimde de 1,76 çıktım.Ayakkabıyla 1,78-9 oluyordur boyum giydiğim modele göre.Ama '' Ben 1,82'im yok ben 1.83'üm'' diyen arkadaşımla hemen hemen aynı çıktı boyum.Onun için en doğrusu bu eczanelerde olan yada askeriyelerde olan ölçme aletiyle olur diye düşünüyorum ordan ölçüm yaptırabilirsiniz işiniz düşerse.
Bu arada kız konusundada boya takılmayın kız sizden uzunsa bırakında boyu sizden uzun olanlar takılsın:p.Benim en uzun sevgilim 1,73 civarıydı gayette uyumluyduk.Davul bile dengi dengine demişler.:)

180 boyum bazen şükretmek lazım kendi sağlığımız boyumuz posumuz için ama , bi 5 ila 8 cm arası daha uzun olsaydım hayır demezdim :(

Bi ara boyum 1.92 demişimde yanlış ölçmüşüm arkadaşlar tam 1.90 çıktı şimdi :/

Valla bir kız arkadaşım 1.82-1.85 civarındaydı ve oldukça komik bir durumdu :p

İdeal boy diye bir durum yok bence ama tabi 1.70'in üzerinde olduğunuz sürece bence okadarda sorun edilecek bir durum değil. Artık Japonlara bile baksanız genç nüfusun boyları 1.75 ila 1.90'a kadar gelmiş durumda. Zamanında kücük adamlar derdik ama işte ortalamalar sürekli değişiyor.

aah keşke bende 1.75 olsam , en sevdiğim boy ölçüsü 1.75 en sevdiğim vücutta 1.75/75 düşük yağ oranı ile ne kadar güzel olur

Ben 18 yaşındayım [1.65im] babam ve dayımın boyu uzun[1.78-1.93], günlük 1litre süt+ 600mg kalsiyum hapı alıyorum her idman sonunda barfix cekiyorum 1set, belki 20-21 yaşıma kadar 1.70-75 olurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı