1.75 ten kısa olanlar

Benim de boyum 173 normalde dert etmiyorum. Ama benimle ayni salona gelen ve ayarlamak istedigim bir kiz var. Gecen gun beraberken salonda 190kusurluk dingilden gozlerini alamadi. Baya bir moralimi bozdu ama neyse... Yapacak bir sey yok

Burdan değil onun karşısına geçip birde ona dingil de adam seni döverken kız birdaha izlesin o adamı.

boyum 1.72 sanırım,universiteye ilk girdiğim yıllarda biraz kompleks yapmıştım ama sonradan hayatımın aşkıyla tanıştım ve daha sonra da body'ye başladım, yukarı doğru uzayamıyorsam , enine doğru genişlerim ben de dedim ve boy kompleksim sonra erdi :)

baştan sona okudum yazılanları kimileri boyu değil işlevi demiş kendini avutmuş kimileri uzun boyuyla hava atmış caka satmış falan... şunu söyleyeyim boyum 1.70, eskı kız arkadasım 1.73'tu evet kompleksti bu sorundu benım için.
avuntuya gerek de yok uzun boy tabii ki iyidir erkekte, 180-185 civarı olmak isterdi heralde kısa boyluların çoğu, ayrıca tartışmasız bu sporda uzun boylular estetik açıdan daha şanslı ama şu var mevzu görsellikse vücuttan önce yüz daha önemli o da kesin. tom cruise 1.70 yakışıklılık ıkonuydu bir dönemın demekki çok da önemli değilmiş boy ama 1.81'lik adonisli brad pitt etkisi de yaratamadı o da gerçek:)

pop müzik sanatçılarının çoğu 1.70 bile değil ama adamlara kızlar ayılıp bayılıyorlar adamlarda para tezek gibi popülerlikde var çoğu uzun boylunun rüyasında göremedikleri kızlarla beraber oldular boşverin boyu iş hayatına atılmaya ve para kazanmaya bakın kızlar buna bakıyorlar ama bakımınızada özen gösterin tabi boy kompleksim hiç olmadı heleki şimdi zaten olmaz

Burdan değil onun karşısına geçip birde ona dingil de adam seni döverken kız birdaha izlesin o adamı.

Seninle 16 yas ergen muhabbetine pek girmek istemiyorum ama senin mantalitenle Yao ming is UNDISPUTED

Yatarken sutunu icmeyi unutma :) Kalsiyum bakimindan zengin ;) balca uzayip yenilmez olursun sen de

Son düzenleme:
Ben 90 doğumluyum. En az 5 yıldır boyum uzamıyor. Boyum 172. Bir de göbek olunca berbat bir görünüm oluyor bence. Özellikle bizim gibi kısa boylular için body şart. :/

Benim bi arkadasım kendinden 4 5 cm daha uzun manken gibi bi kızla cıkıyo ne diyim artık :)
(not i am 172)

Valla bayanlar vücutlu ve uzun boylu erkeklerden hoşlansaydı nick auger midir nedir onun 7 bin hayranı olacağına (facebookta) Justin Bieber gibi 50 milyon hayranı olurdu peki soruyorum kandnlar hangisine aşık zayıf 165 lik justinin mi yoksa kaslı ve 190 olan nick auger inmi ? ben boyum 175 ve şu ana kadar çıkma teklifi ettiğim hiç bir kız hayır demedi ve victoria secret mankenlerinin 180 boyunda olduğunu biliyoruz ama genelinin sevgilileri 160 boyundaki komedyenler

işte burada popülerlik devreye giriyor 1 Justin Bieber hayranlarının %90ı çoluk çocuk zaten öyle olmasa bile müzisyen yani Nick Auger ise çok popüler değil sadece fitness modellik yapıyor yarın öbür gün ünlü bir oyuncu olsa ve medya ballandıra ballandıra reklamını yapsa Justini ikiye katlar gelelim Victoria Secret olayına o kısa boylu komedyenleri sevmelerinin nedeni para ve yine popülerliktir ayrıca bin kez yazdım yine yazıyorum bizim kızların ortalama%80 nin kilo problemi var olmayanlar ise spor yapmıyorlar geleceğin kiloluları olacak doğal olarak 1.90lık Nick Augeri beğenmediklerini söylerler Nickte çok meraklıydı 1.60 boyunda göbekli kalçalı spor yapmayan kızlara ya neyse herif avrupada amerikada zaten çok güzel kızlarla birlikte oldu bende çok uzun boylu değilim ama gerçekler ortada ha şöyle hoşlanır bayanlar yüz olarak çok yakışıklısındır boyunda 1.70dir o zaman olur bak

Öyle diyorsun ama kate upton daha 1 ay önce justin bieber diye biriyle sevgili olmak istedim diyor.ve emin ol justinin hayranlarının en az 2-3 milyonu taş gibi kadınlar

Öyle diyorsun ama kate upton daha 1 ay önce justin bieber diye biriyle sevgili olmak istedim diyor.ve emin ol justinin hayranlarının en az 2-3 milyonu taş gibi kadınlar

yani rocky nin demek istediği şu 1.70 boylada çok popüler olabilirsin ama 1.85 boy ve sağlam bir vücutla daha çekici olursun.sonuçta boy çok uzun olmadığı süre 2m yi geçmezse iyidir tabi karşındaki kızda 1.50 boyunda şişko değil 1.75 boylarında güzelse :D

istemese zaten şaşırırdım
icon10.gif
çünkü medya bu çocuğu o kadar abarttıki olmayan müzik yeteneği ile tabiki ister bunda şaşılacak bir durum yok boy yakışıklılık yada kas değil medya kimi tutuyorsa para kimde varsa genç kız hayranıda çok olur 50 milyonda olur 100 milyonda Justin sıradan medyanın çok önemsediği biri olmasaydı Kate o açıklamayı yapmazdı ben taş gibi kızlar beğenmiyor diye demedimki zaten çoğunluğu ergen kızlar dedim eğer medya bir sanatçıyı önemsemezse istediği kadar yakışıklı olsun yinede genç kız hayranı az olur maalesef

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Benim boyum 1.80 çıplak ayak.19 yaşındayım.21'e kadar 2-3 cm daha uzarmıyım.Kürle,beslenmeyle felan.

boyunuz kısa diye düşünüyorsanız hemen aklınıza danny devito'yu, emre çolak'ı, miroslav stoch'u filan getirin moraliniz düzelir

Türkiye şartlarında erkek için 175 kadın için 165 idealdir.

185'in üstü erkek için iticidir bence yaşadığımız ülke türkiye erkek boy ortalaması 165 düşünürsek 21 cm en az üstüne çıkıyorsunuz yolda 150 160 adam görmekte mümkün 185 dünya geneli için ideal olabilir çünkü boy ortalaması düşük bir memleketteyiz ki kızlar daha çok beğenir demişler beğenmesinden çok onun boyu önemli 150 boyu olupta 185 erkek isteyenler hiç gözükmesinler.

ülkemizde erkeklerin ve bayanların boyu çok kısa bu bir gerçek onun için kuzey Avrupa ülkelerinde değilseniz kafanıza takmayın durumu ben yalın ayak 1.75 boyundayım ve gezmeye sokağa çıktığımda çoğu erkeğin benden kısa olduğunu görüyorum arada benden uzun boylu olanlar çıkıyor bayanlara gelirsek boyları 1.55 ile 1.60 arasında değişiyor orta boylu bir adam olmama rağmen yanımda cüce gibi kalanların sayısı fazla ha birde tekrar erkeklere dönersek yahu boyun kısa yada orta bari bakıma özen göster arkadaş çok yakışıklılarla dolu yada güzellerle dolu bir ülkede yaşamıyoruz en azında giyimimiz klişe olmasın bakıyorum erkeklerde gömlektir tutturmuşlar birde pantolon hiç bir yaratıcılık yok değişik gömlek t shirt al imaj oluştur arkadaş ne o öyle herkes birbirine benziyor saçına başına bir bakım yaptır spor yapıp kaslanki hiç değilse karizmatik görün ama yok illa bakımsız klişe giyim ile kilolu yada tıfıl halde gezeceksin :D bayanlar en azından bakım konusunda iyi gibiler her ne kadar spor konusunda iyi olmasalarda ve bazı zamanlar kendilerine yakışmayacak sırf moda olmuş diye elbiseler alsalarda

1,68 boyum var ve ben hiç takıntı haline getirmiyorum gayet mutluyum bu arada 122 cm omuzlarım var :D

bu boyda bu omuz müthiş olsa gerek :)

sırlarını 172 olan kardeşlerinle paylaşma şansın var mı acaba ?

benim omzum 106 anca geliyor 120 leri görmem imkansız sanırım hyper_

Back
Yukarı