1.75 ten kısa olanlar

sarc4stic dedi:
izzet dedi:
sarc4stic dedi:
Numberten dedi:
Benim boy 1.87 ideal oldugunu düşünüyorum ne çok uzun nede çok kısa :)

Şimdi niye "Boyu 1.75'ten Kısa Olanlar" başlığına girip böyle bir mesaj atıyorsun? :)

hahaha benimlide 1.91 :D :D :D :D
nasil hava ama
kardeesim uzunda olsan kisada olsan herkezin kendine gore ozel bi guzelligi endami vardir ;)

bu arada sarc o resimler tam komedi walla :D :D :D

İyi demek aynı boydayız :D Bizde +1.90 başlığı mı açsak izzet? :evil:

acalim iyi olur 1.90 altindakileri kabul etmeyiz hatta ve hatta fan club felan acalim :D :D :D :D

izzet dedi:
sarc4stic dedi:
izzet dedi:
sarc4stic dedi:
Numberten dedi:

Şimdi niye "Boyu 1.75'ten Kısa Olanlar" başlığına girip böyle bir mesaj atıyorsun? :)

nasil hava ama
kardeesim uzunda olsan kisada olsan herkezin kendine gore ozel bi guzelligi endami vardir ;)

acalim iyi olur 1.90 altindakileri kabul etmeyiz hatta ve hatta fan club felan acalim :D :D :D :D

:x UZUN BOYLULAR BAŞKA BAŞIĞA KARDEŞİM :x :evil:
:D

CENTAUR dedi:
izzet dedi:
sarc4stic dedi:
izzet dedi:
sarc4stic dedi:
Numberten dedi:

nasil hava ama

:x UZUN BOYLULAR BAŞKA BAŞIĞA KARDEŞİM :x :evil:
:D

Benim boyumda 1.75 olmasina ragmen en az 1.85 olmayi isterdim,bana gore cok hos duruyor. Gecen gun bizim salona baska bir salondan 20 yasinda bir arkadas uye oldu 1.84 boylarinda asagi yukari super bir fizigi var,vucudu da bayagi iyi,hemen belli oluyor ilk bakista.Masallah dedim icimden Allah nazardan saklasin.Acikcasi onun gibi olmayi isterdim!!

arkdşlar fazla dert etmeyin eyer boyunuz kısa ise, bel ve bacakları ince tutun omuzları geniş dik yürümeye çalışın. olduğunuzdan uzun görünürsünüz..

ya ben 164dum gercı bazı arkadaslar var salonda boyun kac 185 olcuyoz 176 senın kac 182 olcuyoz 174 yani boylarla birazda insanlar oynuyor allaha sukur kısa olurum ama yakısıklı olurum bir suru kısa kız var ya :D bu arada bence yarısmalarda kısalar daha basarılı

Bazı salonların tabelalarında boy uzatma yazıyor. Bu ergenlik çağındakiler içinmi? Benim yaşım 21 boyum 1.75 artık uzamaz dimi :oops:

sizde farketiniz mi birçok uzun boylu hep kambu durur..
birde bazıları hormonlu gibidir suratı sekilsiz eleri koları çok büyük uzundur çok büyüktür
bilmiyorum tam anlatabildim mi ama çok itici gelir insana

scorpi dedi:
sizde farketiniz mi birçok uzun boylu hep kambu durur..
birde bazıları hormonlu gibidir suratı sekilsiz eleri koları çok büyük uzundur çok büyüktür
bilmiyorum tam anlatabildim mi ama çok itici gelir insana
Boyun 1metre olduğundanmı sana itici geliyoruz.Kelimeleri dikkatli seçmeli.(ben 2.04 kardeşim 2.05 hiçte itici ve kambur değiliz.Resim?

benim anlamadığım konu başlığı boyu 175 olanlar ve altı yazmışlar ama daha cok uzun boylular yazı yazmışlar niye bizleri eziyosunuz kardesim bırakın yazısalım biz kısalar burada dertlesilim hem bisöz bilirim büyük arabaların içinde hep küçük adamlar olurlar acıklamasıda basarlarımız bu arada benim boyum 172 allaha sükür cücede olabilirdim ama biraz komplex var bende uzunlar estetik kardesim

174.5 boyum var uzun kızlar geçince sorun oluyo ama onlarda hoşuma gitmiyo diğer konuda açığı sıçramam la kapatıyorum hayata bağlandım gidiyorum :lol:

birazda bu yüzden body yapıyorum. gerçi 190 olsamda yapardım ben seviyourum bu sporu.

neyse öyle işte

1.70.

slm

valla benm sıkıntım kilomla ilgili ...boyun kısa deilki hem benim boyumda 174 gayet iyi ...hem bak atatürk adolf hitler napolyon da 169 boyundaymış

asikaragumruk dedi:
BENDE 1 80 VE BOYUMU ÇOK UZUN OLARAK GÖRÜORUM YANİ BU BOYDA ÇOK KOMPLEKSLİYİM !

1.80 im diyosun ve komplexliyim diyosun,şaka yapmadığına emin misin :?: ben de 1.80 im ama komplexe girecek bi yanını bulamadım,kısa desen kısa değilsin uzun desen uzun değilsin hayret bişi :D 2.si bütün yazılarını büyük yazıyosun,internette büyük yazmak karşıdakine bağırmak,çağırmakla eş anlamlıdır ve estetik te durmaz :) Modlar uyarmadan ben bi söylüyüm dedim :)

izzet dedi:
sarc4stic dedi:
izzet dedi:
sarc4stic dedi:
Numberten dedi:

nasil hava ama

evet açalım.. 1.85+ olsun :evil: ben nasılsa 3 cm le geçiorum :badgrin:

zfrskr dedi:
:shock: Shaq senin boy 1.88 mi :D Sitedeki erkeklerin yüzde 90 ından daha uzunsun..

+Topuk > %95 ;) :D

Napiiiimmm... sizde 185+ açın o zaman :badgrin:
yoksa bu topiği taciz etmeye devam edicem :badgrin: :badgrin:

Bu da Benden kısalarla kıyaslamanız için..
NOT : Yanıltmasın ..Sıfır topuktur :!: :!:

:evil: (Açmıyonuz mu daha topic :evil: :evil: )

BaBe ShaQ dedi:
Napiiiimmm... sizde 185+ açın o zaman :badgrin:
yoksa bu topiği taciz etmeye devam edicem :badgrin: :badgrin:

Ohoo sen bu taciz işini biraz abarttın be Shaq :D Arkada da kapı var resmen bakın kapı gibiyim dermişcesine :D

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı