SiR_Arawn
Üye
Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşında 1.83 boyunda 97 kilo biriyim beslenme olarak kilo vermek yani vücudumun yağ oranını azaltmak için nasıl bir beslenme yapmalıyım...öncelikle googleda birçok diyet araştırdım ama onların çoğunda ara öğünler var okulum gereği ara öğün yapamam...bunun için sabah , öğlen , akşam olarak beslenmeliyim... sitelerde okuduğum diyetlere göre kendime kendi çapımda bir beslenme yaptım ama aranızda bilgili kişiler varsa yardım olursa sevinirim...
sabah : bir dilim kepek ekmeği , kibrit kutusu kadar peynir , 3 zeytin , 2 domates , bir bardak süt veya yeşil çay
öğlen : bir dilim kepek ekmeği , kibrit kutusu kadar peynir , salata , yeşil çay
akşam : bir dilim kepek ekmeği , kibrit kutusu kadar peynir , yoğurt , salata , süt
valla kendi çapımda yaptım heralde az yersem kiloyu çabuk veririm mantığıyla ama yanlışsa yardımcı olursanız sevinirim...
sabah : bir dilim kepek ekmeği , kibrit kutusu kadar peynir , 3 zeytin , 2 domates , bir bardak süt veya yeşil çay
öğlen : bir dilim kepek ekmeği , kibrit kutusu kadar peynir , salata , yeşil çay
akşam : bir dilim kepek ekmeği , kibrit kutusu kadar peynir , yoğurt , salata , süt
valla kendi çapımda yaptım heralde az yersem kiloyu çabuk veririm mantığıyla ama yanlışsa yardımcı olursanız sevinirim...