1.90 lık bayan bodyci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan split
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahalla benim söylediğim şeyle sizin kurduğunuz bağlantı arasında elma ile armut kadar bile benzerlik yok, bu kadınları yaratan allah onları şöyle mi söyledi; ben sizi kadın olarak yarattım dolayısı ile bir erkek kadar kas kütlesi inşa edemeyeceksiniz o yüzden gidin testosteron hormonuna abanın.
Rica ederim attığım mesajı anlamadan yorum yapmayın, her insan çok güzel olmak zorunda değil, benim sorguladığım şey bu insanlar neden kendilerini bu kadar çirkinleştirmişler.

saygılar

bir de bu kadının kocasını düşünmek lazım adamın aklından şüphe etmemek işten değil

sanırım herkes bu ve bunun benzerlerinini (yani hepsinin) erkeklikten dönme olduğunu biliyordur

arkadaşlar yorumlarınıza gülmekten 5 dk yazamadım yaa..
bu bayana gelince dünya ahiret bacım olsun ve benden nolur uzak olsun..
:)

en iyisi bunun gibi bir iki tanesini sallandırcaksın. zaten piyasada hatun kıtlığı var olanlarda böyle olursa işimiz var.

en iyisi bunun gibi bir iki tanesini sallandırcaksın. zaten piyasada hatun kıtlığı var olanlarda böyle olursa işimiz var.

Bodyforumtr gibi bir platformda bile, bu sporu yapan bayanlar emeklerinden dolayı takdir edileceklerine, böyle bir yoruma maruz kalıyorlar ya, yazık gerçekten.

bu kocası ile resmi

Nicole0006.jpg

Hangisi Kocası? ben kadın göremedim orada :)

dönme gibi :D ya kadına hıc yakısmıyor

bence ikisi de koca, one lan öyle iğrenç

Yazık ya kendine çooook yazık etmiş...:( Kadına giden bence Fitness onun dışında kadınlara pek gitmiyor body, hele bir de ilaç kullanırsa hiç gitmiyor....

Back
Yukarı