1.90 lık bayan bodyci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan split
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

split

Üye
Dcp_1888.jpg

Dcp_1930.jpg

bu kocası ile resmi

Dcp_1824.jpg

Nicole0001.jpg

BOXİNG1.jpg

BOXİNG13.jpg

Nicole0006.jpg

bu kadinla ayni odada yarim saat kalacagima bir kurtla baska bir odada 2 saat kalmayi tercih ederim.inaninki kurt daha az zarar vercektir:)

Bence kadınların hiç steroid olayına bulaşmamaları lazım. Allah aşkına yüzüne baktığımda ne görüğümü bile anlayamıyorum, erkek mi kadın mı? çok kötü bir hal almış...

gercekden bayan body cileri yorumlamakda çok zorlanıyorum şimdi bu bayana nedemek lazım bilmem belliki çalışmış yapmış ama hiç estetik olmamış...

fitness sanırım en iyisi bi bayan icin hem dişiliğni koruma hemde estetik ve sağlık için

Gerçekten ya bayanlara body pek gitmio bide steroid kullanıldımı berbat bi görünüm oluo yazık etmiş kendine :(

korkudan soke oldum :D :D :D :D :D

kadında herşey tamam alttarafa bi adet alet edavatta takarsa mükemmel bi erkek olur. yakışıklıda olur yani...

bb den soğutur bunlar adamı be bune ya erkekden dönmedir kesin insallah Türkce bilmiyodurda yırtarım ...

ya bunun kadın olduguna ınanasım gelmiyor acaba kocası varmıdır merak edıyorum varsa emınım cok sanslı bırı :D kımse dokunamaz adama yaw :D bişey yaparsanız karıma soylerım ha :D

şeyi çok merak ediyorum, acaba bu kadınlar hiç oturup allahım ben kendime ne yapmışım diye düşünmüyorlar mı? Bence kendileri de yaratığa benzediklerinin farkındadırlar.

şeyi çok merak ediyorum, acaba bu kadınlar hiç oturup allahım ben kendime ne yapmışım diye düşünmüyorlar mı? Bence kendileri de yaratığa benzediklerinin farkındadırlar.
çevrenizde yüzü çirkin kadın hiç görmediniz mi? onlar bunu kendileri mi yaotı.
bu kadınlarında yüzü zaten erkeğe benziyor onların yapa bileceği şey yok

Back
Yukarı