• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.ay bitimi . 1.82 boy,66.8 kilo(4.5 kilo alımı)

Komagane

Üye
Yorumlarınız olumlu yada olumsuz olsa bile herkes istediğini yazabilir arkadaşlar.Fotograflarımı eklemekte biraz kararsızdım . 1 aylık salonda çalışma ile adeleli kaslara kimse sahip olamaz.sadece vücudun oturumu gözükür ki bu da genetik bir yapı . Kimine göre 3 ay da kimine göre 6 ayda vs. gibi zaman içerir.

1 ay içinde 4.5 kilo aldım protein takviyesine ise 1 hafta oldu başlayalı . Boyuma göre kilom 1 ay önce çok yetersiz görüyordum . vücud kendini göstermiyordu . Şu an da öyle yeterli değil ama eskiye nazaran biraz daha iyi .

Fotograf eklemeden öncede kuralları okudum uymaya çalıştım umarım yeterlidir fotograflar. 1 AY SONRA FOTOGRAFLARI YENİLEYECEĞİM.

Yorumlarınız olumlu ya da olumsuz bekliyorum arkadaşlar .

SAYGILAR...

Eklentiler

• İLK 1 A Y.JPG
    İLK 1 A Y.JPG
    17,7 KB · Görüntüleme: 1.207
  • 1.AY 3.FOTOGRAF.JPG
    1.AY 3.FOTOGRAF.JPG
    11,5 KB · Görüntüleme: 1.287
  • İLK 1 AY 2.FOTOGRAF.JPG
    İLK 1 AY 2.FOTOGRAF.JPG
    13,1 KB · Görüntüleme: 1.368
Kendi kendime diyordum normalde de çok yiyorum neden almıyorum diye. ama kendime hırsta yaptım düzenli olarak beslenmeye de çalıştım . Basket ve genelde yüzme ile ilgileniyordum. halada devam ediyor ama salona başlayalı diğer sproları bıraktım biraz.

göğüsdeki gelismeleri zamana göre iyi buldum. bence iyi beslenme ,sağlıklı dinlenme ve sert idmanlarla 3-4 ay a kadar istedigin vücuda ulasabilirsin hemserim .

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay yorum yapmak ıcın cok erken..Bu fotografları saklayın 5-6 ay sonra yenılerıyle bırlıkte before after yaparsınız..Ve resım ekleme kurallarını okudum demıssın ama orada zorunlu pozlar var yanı senın bıraz daha poz eklemen gerekıyor..Yınede basarılar umarım ıstedıgın sevıyeye gelırsın..

Teşekkürler . Gelecek ay ki koyacağım fotograflarla daha iyi olur umarım. Evet haklısın umur35 şu an bu fotografları koyabildim . Yetersiz bir fotograf ama gelecek aya daha düzenli bir vücud olduğunda her yönden çekerim .

Arkadaşlara katılıyorum göğüsler iyi gelişmiş diğer bölgelere göre. Bu 3-4 ay vücut kendini belli eder zaten.İnanıyorum iyi şeyler yapacaksın. Yine aynı şekilde bu aylar maksimum verimi alacaksın. Senin yapman gereken disiplinli çalışma iyi beslenme temeli at ki şekilli kaslara kavuşabilesin Başarılar...

Her zaman için tüm eleştirilere açığım .Şu an kolumun tam ölçüsünü bilmiyorum ama 2 ayda 35-38 başarabilirsem gerçekten çok iyi olacak.

başlamadan önceki halinin fotoları olsa fena olmazdı...

3. fotoğrafta göğüslerin iyi görünüyor eğer bu görüntüyü 1 ayda yakaladıysan ne mutlu sana ki göğüs zor gelişen bir kas grubudur...

sanırım supplemente başladın, ilk aylarda gerek yok... özellikle 1. ayda hiç gerek yoktu.
bence şimdilik ona para vermek yerine doğal beslenmeye para harca veya ileriki aylar için birikim yap. Supplement kombinesi yaparsın biraz masraflı olur ama daha faydalı olur...

vücut hakkında yorum için daha erken, zaten pozlar da bunun için yetersiz :( çalışmaya devam...

ileriki aylarda yeni pozlar ekledikçe gelişmeleri hep birlikte greceğiz inşallah...

saygılar , iyi çalışmalar!

Başlamadan önce ki fotograflarımı koyacaktım ama ilk başladığımda fotograf çekmeyi unutmuşum . şöyle aydınlatıyım size ; bu vücuddan , 4.5 kilo çıkartın , kolları inceltin omuzu o zaman 1 ay da olsa biraz fark anlaşılır (:

İlk aylarda olduğu için fotograf çok koymayı istemedim .

Gelecek aya hayırlısıyla yeni fotograflar koyacağım .

İlk 3 ay için fazla protein takviyesi olmaz hem kilo için hem enerji için karbonhidrat öneririm vücudun brz oturmus gibi gözükyor 3 ay sonunda iyi bir sonuç elde edebilrsn

6 aydır bu işi yapıyorum...beslenmesi idmanı her şeyi tam anlamıyla yapmaya çalışıyorum...ama başladığım kilomdayım....kusura bakmayın ama bu forumda çok rastlıyorum 1 ayda 4-5-6-7 kilo alanları..bu iş nasıl bir şey çözmüş değilim...:(

siyah kuşak msjın konu dışı olmuş...

demekki tam anlamıyla yapmaya çalışıyorum dediğin şeyleri tam anlamıyla yapamıyorsun...

6 aydır bu işi yapıyorum...beslenmesi idmanı her şeyi tam anlamıyla yapmaya çalışıyorum...ama başladığım kilomdayım....kusura bakmayın ama bu forumda çok rastlıyorum 1 ayda 4-5-6-7 kilo alanları..bu iş nasıl bir şey çözmüş değilim...:(

Yaptığınız beslenme ve çalışmaları tam anlamıyla yapsanız emin olun çok iyi gelişme gösterirsiniz . bence bu güzel sitede kendinize en yatkın beslenme ve çalışmayı bulup gerçekleştirin ;)

Yaptığınız beslenme ve çalışmaları tam anlamıyla yapsanız emin olun çok iyi gelişme gösterirsiniz . bence bu güzel sitede kendinize en yatkın beslenme ve çalışmayı bulup gerçekleştirin ;)

çok iyi gelişme derken ne kadar sürede? 3 ay mı ? 7 ay mı? arkadaşlar bakın bu spor sabır sporu...hala 5-10 ayda herkesin hayalinde ki vücuda ulaşırım mantığı varsa çok yanlış....1 ayda 4,5 kg alabilirsin bu çok normal...ama alınan kilonun ne olduğu da önemli...sen de çalış seninde olsun gibisinden algıladım mesajını..ama şunuda bil ki aldığın 4,5 kilo kesinlikle kas değil....

çok iyi gelişme derken ne kadar sürede? 3 ay mı ? 7 ay mı? arkadaşlar bakın bu spor sabır sporu...hala 5-10 ayda herkesin hayalinde ki vücuda ulaşırım mantığı varsa çok yanlış....1 ayda 4,5 kg alabilirsin bu çok normal...ama alınan kilonun ne olduğu da önemli...sen de çalış seninde olsun gibisinden algıladım mesajını..ama şunuda bil ki aldığın 4,5 kilo kesinlikle kas değil....

bu kadar kesin konuşuyorsun... "kesinlikle kas değil" diye...

peki sen açıkla o zaman nedir? ne yani hava mı doldu içine?

Komagene'nin fotolarına baktığında yağ oranının düşük olduğunu görebiliyoruz, göbek te yapmadığına göre ??

İlk aylarda hızlı kilo artışı ve hacim kazanma oldukça normaldir bu spor için ancak zamanla bu yavaşlar...

sen beceremedin de başkalarının aldığı kilolar mı seni rahatsız etti ben de bunu anlamadım????

Son düzenleme:
Back
Yukarı