Komagane
Üye
Yorumlarınız olumlu yada olumsuz olsa bile herkes istediğini yazabilir arkadaşlar.Fotograflarımı eklemekte biraz kararsızdım . 1 aylık salonda çalışma ile adeleli kaslara kimse sahip olamaz.sadece vücudun oturumu gözükür ki bu da genetik bir yapı . Kimine göre 3 ay da kimine göre 6 ayda vs. gibi zaman içerir.
1 ay içinde 4.5 kilo aldım protein takviyesine ise 1 hafta oldu başlayalı . Boyuma göre kilom 1 ay önce çok yetersiz görüyordum . vücud kendini göstermiyordu . Şu an da öyle yeterli değil ama eskiye nazaran biraz daha iyi .
Fotograf eklemeden öncede kuralları okudum uymaya çalıştım umarım yeterlidir fotograflar. 1 AY SONRA FOTOGRAFLARI YENİLEYECEĞİM.
Yorumlarınız olumlu ya da olumsuz bekliyorum arkadaşlar .
SAYGILAR...
1 ay içinde 4.5 kilo aldım protein takviyesine ise 1 hafta oldu başlayalı . Boyuma göre kilom 1 ay önce çok yetersiz görüyordum . vücud kendini göstermiyordu . Şu an da öyle yeterli değil ama eskiye nazaran biraz daha iyi .
Fotograf eklemeden öncede kuralları okudum uymaya çalıştım umarım yeterlidir fotograflar. 1 AY SONRA FOTOGRAFLARI YENİLEYECEĞİM.
Yorumlarınız olumlu ya da olumsuz bekliyorum arkadaşlar .
SAYGILAR...