• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.ay bitimi . 1.82 boy,66.8 kilo(4.5 kilo alımı)

forever whey diyorum. tabi süt ve yumurtayıda unutmamak lazım. hiç bişi bulamazsak yumurtayla süte devam :D
benimde whey bitti bitecek ramazan ramazan adamı masrafa sokuyo bu wheyde:)

whey olmadan olmaz. tabi günlük hayatta bb ciler yumurta ve süt olmadan tabiki tavuk ve kırmızı et olmadan olmaz :d

Gögüs kılları için birşey yapıyor musun? Ada, Epilasyon vs...
Sakallar var; muhtemelen gögüs de kıllı olmalı. Eğer özünde de yoksa çok şanslısın bu konuda...

Sakallar var; muhtemelen gögüs de kıllı olmalı. Eğer özünde de yoksa çok şanslısın bu konuda...

:)Gögsümde , göbeğimde , kısacası üst vücudum da kıl denen birşey yok 1-2 yıldır görünmeyecek şekilde tüy var o da gözükmüyor bile :) Evet dedigin gibi bu yönden şanslıyım . bu yaştan sonrada çıkmaz diyorlar zaten .

Yalnız salvadore bır konuda daha soylemıstım "ada" degıl "ağda" olucak..Yanı sen ada dedıkce (yanlıs anlamada arkadasım) benım gulesım gelıyor..:D

:) ne şanslı adamsın kılsız kılsız valla bizde çıkıyo orman misali :D

BİR süre bakamadığımdan hemen okuyup cevap verdim sorry :) şu an yağ dengeli vücuduma . aldığım kilo boya göre bölündüğünde yağ oranının olacağını sanmıyorum arkadaşım :=)

Evet dediğin gibi boya göre 75-80 kilo cok ideal olacak . fakat üniv başladığı için zamanım pek olmuyor biraz ara vereceğim bodye sanırım . Ama günlük mekikimi eksik etmem (:

valla tebrik ediyorum bn 4 ayda 7 kilo almayı basarabildim ve bunun sadece 1,5 ayında spor salonuna gittim hicbir besin takviyesi kullanmadım düzenli olarak şınav-mekik cektim koştum ve basketbol oynadım her aksamustu 2 saat yani 183 boya 54 kiloydum suan 185 boya 61 kiloyum ki zaten 2 cm uzamam 1-2 kilo etkilese 4 ayda 5 kilo normal bir deger....

ama bu arada seni gercekten tebrik ediyorum arkadasım
thums:

Kilo almakta vermek gibi gerçekten çok kolay olmuyor . İnsanda psilojik bir olay zaten bu kilo alma , verme durumları . kilo alcam diye stres yapmadan insan daha bir farkında oluyor kilo olduğunun . seninde durumun boya göre zayıfmış . sana tavsiyem iyi kalori almaya bak beslenmene iyi bakarak . birde üstüne protein aldın mı tamamdır ;)

Back
Yukarı