• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 ay ev 4 ay salon çalışması.

4 ay için yeterli mi?

• Total voters
    143
Zeuss arkadasımızın o beslenme programının linkini ve doktorum programının hangi tarih oldugunu ya da linkini paylaşma şansınız var mı ya da pm olarak ?......Bu arada cok güzel bir performans gostermişssiniz benimde ilk etapta gelmek istedigim nokta su an 1.71 boyum 75 kiloyum ama yagları eritmek lazım tabi :)))).....yaza kadar fit olmayı hedefliyorum. Ayrıca antreman programınızı paylasma sansınız varsa onun icinde memnun olurum.....

Sevgili kontrol programın linkini vermiş zaten ;)

Benim başlığımda da bazı ince noktalar ve tamamen yağ yakımı için ayrıyetten bir beslenme programı da mevcut ;)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ya-lanman-za-veda-edin-t47630.html

iyi iyi benden 10 üzerinden 7puan bide önceki halini koysaydın daha güzel olurdu.

Teşekkürler. Spora 5 ay önce başladım. 5 ay öncesinin fotosu yok anca geçen seneden bir foto var. Burda 76 kiloyum fakat 6 ayda 15 kilo aldım bazı nedenlerden dolayı.

Eklentiler

• DSCF1653.jpg
    DSCF1653.jpg
    210,7 KB · Görüntüleme: 540
Azmin takdir edici. Vucut yapın spora yatkın ben dahada iyi olacağını düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Özellikle göğüse ağırlık vermeni öneririm. Kolların ve omuzun iyi gelişmiş. Karın zaten kondisyonunu arttırınca iyi şekilde yüklenince ortaya dahada çıkacak. No pain no gain:)

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar.

Yeni bir resmimi paylaşıyorum.

Tam 5. ayım oldu dünden itibaren.

Eklentiler

• DSCF3182.jpg
    DSCF3182.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 513
göğüs bölgesi biraz eksik gibi geldi ama diğer yerler on numara... tebrik ederim 4 ayda mükemmel bir sonuç...

İncline bench 70 kg basıyorum şu anda. Son set yardımlı tabi ki. Göğüsü ağır çalışmama rağmen hacimlendirmedim. Salonda ki hocam göğüsün ufak olmadığını normal olduğunu söyledi.

Eklentiler

• DSCF3129.jpg
    DSCF3129.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 1.022
Teşekkürler. Trapeze sadece upright rowing yapıyorum. Estetik olarak hoşlanmıyorum aslında ama biraz olmasında bir sakınca olmaz heralde :)

Back
Yukarı