1 AYDA 5 KİLO VERDİM ,CHİA TOHUMU VE YULAF EZMESİ

zeck

Üye
UZUN ZAMANDIR KENDİ ÇAPIMDA SPOR YAPMAYA ÇALIŞIYORUM VE KENDİ YOLUMU BULMAYA ÇALIŞAN BİRİYİM.ESKİDEN KİLO ALMAKTA ZORLANIRKEN UZUN ARAŞTIRMALAR VE DENEMELERİM SONUCU KİLO ALMAYI BAŞARDIM.AMA 2017 BAŞLARINDA 3 AY TATİLE GİRMEM İLE BERABER EVDE OTURMAK ZORUNDA KALMAM YÜZÜNDEN HAREKETSİZLİK VE ANNE YEMEKLERİ BİRAZ YAĞLANMAMA YOL AÇTI VE KİLOLARI VEREMEMEYE YAĞLARI YAKAMAMAYA BAŞLADIM.BİRAZ ARAŞTIRMA VE DENEMELERİM SONUCUNDA KENDİME BİR ANTRERMAN PROGRAMI VE DİET PROGRAMI YAPTIM GAYET BASİT VE ZORLANMADAN BİR AYDA 5 KİLOYU VERDİM VE BU SÜREÇTE CHİA TOHUMU VE YULAF EZMESİNİN ÇOK FAYDASI OLDU VE TÜM BUNLARI YOUTUBE DA PAYLAŞTIM EĞER İŞİNİZE YARAYACAĞINI DÜŞÜNÜRSENİZ Bİ GÖZ ATIN DERİM

Chia tohumunun mucizeleri
Günümüzde oldukça yaygın kullanıma sahip olan ve giderek de kullanımı artan chia tohumu bilinmeyen mucizelerden biridir. Özellikle son dönemde kullanımı artan ve içerisinde bulunan birbirinden farklı protein, vitamin ve mineraller sayesinde insan vücudu için oldukça önemli olan bir besin kaynağıdır. Ayrıca diyet yapmak isteyenlerin son dönemde yaygın olarak tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır.
Zayıflamak isteyenlerin pek çok farklı şekilde kullanabilecekleri chia tohumu direk olarak da kullanılabiliyor. İçerisinde bulunan A, B, D ve E vitaminleri de aynı zamanda tüketenlerin daha sağlıklı olmasına yardımcı oluyor. Ayrıca demir, magnezyum, kalsiyum ve iyot minerallerini de içerisinde barındırmaktadır. Tam bir omega 3 kaynağı olduğu için özellikle kullananların ihtiyacı olan omega 3 desteğini almalarına yardımcı oluyor.

Chia Tohumu Faydaları Nelerdir?
...
Kaynakça: https://netmola.com/chia-tohumu-mucizesi

Gerçekten bunlar mucizemi? Nasıl bu kadar etkili kilo verdiyor? Yoksa medya ve popüler kültür tarafından abartılmış şeylermi? Ben bunları kalorisi yüksek, kilo alırım diye yiyorum ilginç :scream:

Back
Yukarı