1 ayda bulking ile vücut geliştirmek mümkün mü ?

3 ay düzenli spor yaptım ancak 4 ay önce bıraktım. Kas hafızam muhtemelen oluşmuştur. Şimdi sormak istediğim 1 ay sıkı antreman ile ( haftada 4 veya 5 gün eğer uygunsa ) son derece düzgün beslenme gerekirse supplement takviyesi ki düşünüyorum. Bu şekilde 50 güne yakın sıkı bir antreman süreci ile vücut geliştirme ne kadar mümkündür ve vücut ölçülerinde gözle görülür bir değişim olur mu ?

Cevaplarınızı bekliyorum sayın abilerim kardeşlerim.

3 ay düzenli spor yaptım ancak 4 ay önce bıraktım. Kas hafızam muhtemelen oluşmuştur. Şimdi sormak istediğim 1 ay sıkı antreman ile ( haftada 4 veya 5 gün eğer uygunsa ) son derece düzgün beslenme gerekirse supplement takviyesi ki düşünüyorum. Bu şekilde 50 güne yakın sıkı bir antreman süreci ile vücut geliştirme ne kadar mümkündür ve vücut ölçülerinde gözle görülür bir değişim olur mu ?

Cevaplarınızı bekliyorum sayın abilerim kardeşlerim.

1 ayda olacak değişim/gelişim 15 günde gider. Kalıcı olmasını istersen sabırlı olman lazım. Sabırdan kasıt minimum 1 sene

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediğin kadar düzenli yaparsan illaki gözle görülür değişim olur tabi bu senin anatomik yapınada bağlı denemek lazım :d

Back
Yukarı