• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 Aylık Calısma Ev Calısması !

Öncelikle Beslenme de sorun yasıyor olabilirm. beslenme programı sizlerden alabilirm. Yorum olarak yazarsanız iyi olur.

Zayıf oldugum için beslenme programına ihtiyacım var bekliyorum

8bulh.png

8bup7.png

8buq7.png

Güzel kardeşim artık forumun diğer üyeleri bunu yazmaktan dahi sıkılmış, ben yine de yazayım. Bir ayda gelişemezsin. Yapman gereken şey hacimlenmek, kilo almak. Forumdan sağlam bir beslenme programı bul önümüzdeki aylarda tekrar fotoğrafını paylaş. Başarılar, iyi çalışmalar

Forumda vücut geliştirmeyle ilgili her konuda bir başlık yada yorum bulunuyor.Çoğuda artık evrensel olmuş herkesin kabul ettiği şeyler.Biraz araştırırsan çok iyi beslenme önerileri bulabilirsin.Benim kişisel önerim madem yeni başladın günlük 6 yumurtanı,tavuğunu,makarnanı eksik etme.tuz yağ ve şekeride hayatından çıkar.3 aya gül gibi olursun xD

Forumda vücut geliştirmeyle ilgili her konuda bir başlık yada yorum bulunuyor.Çoğuda artık evrensel olmuş herkesin kabul ettiği şeyler.Biraz araştırırsan çok iyi beslenme önerileri bulabilirsin.Benim kişisel önerim madem yeni başladın günlük 6 yumurtanı,tavuğunu,makarnanı eksik etme.tuz yağ ve şekeride hayatından çıkar.3 aya gül gibi olursun xD

Gunde 6 yumurtamı :D hocam tokanmasın :D

Gunde 6 yumurtamı :D hocam tokanmasın :D

=) günlük sporunu yaparsan dokunmaz meraklanma.2 yada 3 yumurtada bir sarısınıda ye.Ne kadar çok yumurta okadar çok protein.Tabi herşeyide yumurtadan beklememek lazım =) Yumurtanın en güzel tarafıda proteinini vücut 8-9 saat
kullanabiliyor.Yani ye-depola-kasa çevir xD

=) günlük sporunu yaparsan dokunmaz meraklanma.2 yada 3 yumurtada bir sarısınıda ye.Ne kadar çok yumurta okadar çok protein.Tabi herşeyide yumurtadan beklememek lazım =) Yumurtanın en güzel tarafıda proteinini vücut 8-9 saat
kullanabiliyor.Yani ye-depola-kasa çevir xD

tamam hocam. bide kilo almak için protein haplarımı almak gerekliymiş ?

ya vücut şeklin kalkan333 diye bir ergen vardı aynı ona benzio yok ya hattaaa aynısı sen kalkan333 musun bak dogru sole çünkü yasın 18 bu kadar ince olamaz vücudun kıl mıl da yok aha vallaha kalkan bu

ya vücut şeklin kalkan333 diye bir ergen vardı aynı ona benzio yok ya hattaaa aynısı sen kalkan333 musun bak dogru sole çünkü yasın 18 bu kadar ince olamaz vücudun kıl mıl da yok aha vallaha kalkan bu

kalkan diye biri varmı onu bilmiyorumö . ha inandırmama gerekırse hocam facebook.com/AfRa.Onur baka bilrsn benım yanı :D

1 ayda ne kadar gelisim olabilir, sevgili yeni baslayanlar lutfen yapmayin 3-6 aydan once bir gelisim gormek icin inanilmaz genetiksel yatkinlik gerekir.

Back
Yukarı