• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 aylık ev çalışması sizce bi degişiklik varmı ?

ahahah :D gece yatmadan once 1kase bal icine kuruyemis ve muz koyup ye kilo almak istiyosan

önerini uygulaayacağım önerin için sağol :) 1. değil 2. değil 3. değil tam 5 kavanoz balderesi iyeceğim :D :D :D

1 ayda kazanabileceğiniz kas miktarı en fazla ne kadar biliyor musunuz ?
Türk kahvesi fincanı kadar, bu fincanı bütün vücudunuza yayın ne değişiklik görebilirsiniz ki ? Ancak 1 sene çalıştınız ettiniz en azından 2-3 kg kas kazandınız o zaman belirgin bir değişiklik görebilirsiniz.

@point tamam

@efekan ettik reyiz oldu mu :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:26 ----------

@demiircan

zaten bırakmayı düşünmüyorum artık gittigi yere kadar
resme bi baksaydın azda olsa bi gelişme bi degişiklik varsa söyleyebilirdin :D yani ben gene kendi bildigimi okurum merak etme :D bench_O

@bahomaho
Resme bak sonra konuş hiçm i bi degişiklik yok ahahah bu arada hg trol.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:13 ----------

okuyanlar okumakla kalmasa iyi olur :D

Öncelikle body i bırakıcaksan hiç başlama :D bende 1 ayda yaptım kasları karın bölgesinde iyi bir değişim olmuş biceps ede yüklen biraz :D sırf göüsle olmaz bu işler birisi sana kaslarını gösterderse soyuncak halin yok :D

" No Pain No Gain "

Acı Yoksa Başarıda Yok.

1ayda kas mı yapılırr neyin kafasını yaşıyorsun? duhduhduh Bir üstad gibi konuşmalarda cabası:arrow::arrow:hyper_hyper_

1 ayda gelişim fena degıl ama definasyon yapacak bır seyın yok senın yapman gereken proteın agırlıklı beslen düzenlı uyu ve yagsız bır sekılde kılo almaya calıs bu biraz zaman alır fakat defınasyona gerek kalmaz tabı o kadar sabrın varsa

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
ben düzenli bir uyku elimden geldiginde protein tüketmeye çalışıyorum bazı günler koşu yapıyorum karın bölgesi yaglı o yüzden kaslar ellerime gleiyor ama yaglardan gözükmüyor bu yüzden kilo almaya hiç niyetim yok böyle devam etsem bi sorun olmaz heralde demi ?

Back
Yukarı