• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 aylik degisimim

1 aylik degisimim tavsiye istiyorum

Eklentiler

• D2CF6A03-1421-40F4-9A82-FF9502761EE0.jpeg
    D2CF6A03-1421-40F4-9A82-FF9502761EE0.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 1.184
  • 08CA2B5E-9FBA-40D6-9928-8A429EAF9B1D.jpeg
    08CA2B5E-9FBA-40D6-9928-8A429EAF9B1D.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 1.117
nerden biliyorsun yanındamıydın adamın?
ya siz kür kullananlar kürden dolayı böyle agresifsiniz işte. toz kondurmuyorsunuz kendinize. adam kür yapmış belli karnını da içeri çekmiş.

yanında olmama gerek yok fotoğraflar bağırıyor kür'lüyüm diye. hayır ben böyle bir yazı yazdım da sana ne oluyor?

ya siz kür kullananlar kürden dolayı böyle agresifsiniz işte. toz kondurmuyorsunuz kendinize. adam kür yapmış belli karnını da içeri çekmiş.

yanında olmama gerek yok fotoğraflar bağırıyor kür'lüyüm diye. hayır ben böyle bir yazı yazdım da sana ne oluyor?

ben şuan kürde değilim merak etme,siz gelişemeyenler herkese niye kür muamelesi yapıyorsunuz :D.Burası forum herkesin herkese yorum yapma hakkı var :D

neden kür denildiğini merak ediyorum? ki olabilir bilemem. ama muazzam bir değişim yok ki ortada anlayamadım nasıl böyle bir sonuca vardınız? gerçekten meraktan soruyorum. çünkü emin değilim ama bilgiliydiniz diye hatırlıyorum önceki yazılarınızdan.
bana pek imkansız bir gelişim gibi gelmedi doğal halde. ancak öyle ise yine de beni ilgilendirmez. her türlü güzel bir sonuç tebrikler.

Yani şimdi bazıları ciddi ciddi işin içine anabolizanlar girince kür diyor, kimileri sadece clen olsa da diyor. Kişinin spor geçmişi bilinmiyor, ha genede normalin(disiplinli diyet yapanlara kıyasla) üstünde bi değişim var bence sadece 1 aydan ibaretse.

Gereksiz tartışmalara girmeyeceğim ama hiç bir yağ yakımını hızlandırıcı, su atıcı ilaç kullanmadan ister 5-10 sene deneyimi olup(sonradan tekrar başlayan veya başlamayan) ister 2-3 sene deneyimi olan arkadaşlar, hiç böyle bir sürede bu değişimi gördünüzmü-yakaladınız mı sorun kendinize.

İsteyen istediğiyle tartışsın, hiç öyle sonu gelen tartışmalara girmeyeceğim çoluk çocuk işi geliyor artık. Sadece yeni başlayan arkadaşlar "Ben niye böyle olamadım" deyip umutsuzluğa düşmesin. Şimdi ilaç satıcılarına da profesyonel geçinip hayal yutturanlara da bir güzel giydirirdim ama sonra mahkeme falan uğraşmak istemiyorum malum moda oldu.

Kür olduğu açık ara bariz maalesef, kür kullandım diyinde diğer insanları umut etmesin sizleri görüp.

Fotoğrafa bakınca 1 ayda ^^en az^^ 10 kilo gitmiş gibi , fazlası da olabilir. Ayda en az 75000 kalori açığı demek.. günde 2500 kalori açığı demek...
Yani ,normal şartlarda imkansız diyeceğim , diyemiyorum. Milyonda bir, bu şekil istisnalar çıkabilir belki...

Spor salonunda buna benzer bi abimiz vardı,ne yapsa zayıflayamıyordu sonunda sporu bıraktı.Bir gün değerlerini merak edip kan testi veriyor sorun tiroid hormonunda çıkıyor.Aldığı ilaçlarla 1ayda tığ gibi oldu.
Her gelişene kür demek moda oldu,adamın girdiği kürüde yazın madem herkes faydalansın

Back
Yukarı