serkan1984
Üye
herkes sakin olsun , yönetim zaten bütün mesajları okuyodur , kurallara aykırı bişey varsa geregini yapar , begenmiyen varsa şikayet etsin..........dahada atmam post most ketocuların oldugu konuya , mutlu olun..........
Bazı üyeler nedense forumu bir savaş alanı gibi görüp kendi görüşlerinin dışındaki her hangi bir uygulamayı her yerde polemik konusu haline getirmeye çalışıyorlar!
Bilimsel tartışmaya çok meraklı gibi görünen bu üyeler, bunun yeri olmayan bir üyenin kendi başlığında sürekli bu şekilde yapıp gövde gösteri yaparken ve başlık sahiplerinin başlığını polemik ile mahfederken, hadi gelin tartışalım dediğimiz başlıklardan ya kaçıyorlar ya da karşımıza elle tutulur bir şey gösteremeyip tarumar oluyorlar...
Eğer yanlış hatırlamıyorsam sayılar şu şekilde; polemik çıkartıp başlık sahibinin arzu etmediği bir şekilde maffettikleri başlık sayısı 13.
Hadi gelin şu soruları cevaplayında yararlı tartışma yapalım dediğimiz fakat tartışmadan kaçtıkları başlık sayısı 4.
Karşımıza çıkıp tutunamadıkları başlık sayısı ise 2.
Yani ben size sonucu söyliyeyim; okuyucunun hiç bir şey çıkartamayacağı ve anlamayacağı çöp edilen başlık sayısı 19!
Ve bu benim hatırladığım özellikle aklımda tuttuğum rakamlar!!!
Ve bu durumu kendi aramızda düzeltebilirmiyiz diye ben çok uğraş gösterdim, fakat olmuyor...
Bu durumu ciddi bir biçimde görüşeceğim artık, öyle button ile filan değil!
Ben Karatay uyguluyorum o yüzden 3 öğün tercih ediyorum. Yulaf ezmesi bazı günler sabah tüketiyorum.![]()
Gayet seviyeli birçimde tartışıyoruz seni neden bu kadar rahatsız etti
Her zayıflamak isteyene karatay diyeti linkini kopyalayıp yapıştırıyorsun
tartışma çıkmasının sebebi bu diyetle bır turlu herkes zayıflar dımı?
peki sonra dıyetı bıraktıktan sonra sız tavsıye ederken bırseyı hıc sormuyorsunuz bu dıyetlerı yaşamları boyunca sürdürebiliceklermi diye
sanki karatay diyeti yapamayan zayıflayamaz dusuncesi yayıyorsunuz foruma ben bunu seziyorum her mesajınızda aksını yazında tartısma cıkaranda gene sizsiniz biz aksini söylüyoruz birkaç meyveyle birşey olmaz dıyoruz
spor yapan bırı karatay kıtabındakının bırı bırıyle beslenemez karbonhidrat alması gerek o kadar insülinin kas üzerinde etkisini yazna yazıda koyduk
orda hangi zamanlarda tuketılmesı gerektıgıde yazıyor sorun nerde anlamadım.
arkadaş c vıtamını konusunda yardımcı olduk bak kusburnunda eczaneden satılandan 3 katı daha yuksek c vıtamını ıcerıyor kaldıkı gunluk bu kadar gereksız
hanı karatay dıyetı uyguluyorsa kırmızı bıber sıze yasak degıl ondada 190mg ıcerıyor
hem doğal hemde c vıtmını dısında baska baska mınareller faydalar saglar vücuda
Kahvaltıdaki ekmek de nedir o zaman
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:50 ----------
Kilo Vermek İstiyorsanız Muz Tüketmeyin, Potasyum Malum Su Tutuyor Vücutta
Spor Yapıyorsak Antrenman Sonrasında 1 Meyve Yenebilir. Onun Da Sebebini Sn ZeusS_ Açıklamıştı![]()
S- Muz kompleks karbonhidrat mıdır, basit karbonhidrat mıdır? Antremandan sonra tercih edilmesinin sebebi nedir?Kahvaltıdaki ekmek de nedir o zaman
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:50 ----------
Kilo Vermek İstiyorsanız Muz Tüketmeyin, Potasyum Malum Su Tutuyor Vücutta
Spor Yapıyorsak Antrenman Sonrasında 1 Meyve Yenebilir. Onun Da Sebebini Sn ZeusS_ Açıklamıştı![]()
Cidade de Deus
herkes istedigi diyeti yapabilir neden saygı gostermiyorsun ? Uyarı yeme sebebim senin gereksiz bos yazdıgın mesajlar yuzundendir
kimse 2 dilim ekmekten kilo almaz diyorsun Ben sana bir soru sorayım o zaman
Ekmek yemeyen bir kisi hangi besinleri eksik almıs olur ? Cevap Gene 0 vermeyeceksin
ayrıyeten sunuda sorayım
insulini sadece ekmek mi salgılatır Seker mi salgılatır Yoksa proteinler de sebzelerde kuruyemislerde insulin salgılatır mı ?
Bunada cevap vermeyeceksin Cevap vermedigin sorular icin forumu bosuna kirletiyorsun
Benim bilgimi nasıl sorgulayabılyıorsn ? Yani bir ölçüsü var mı bunun neye göre tarttınız beni ? 3.500 postunuda bu şekildemi attın merak icersine dustum suanbende sana 1500 mg lık kusburnu önerdım cok bılıyorsun ya önerıde bulunuyorsun
Ya aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım bıktım usandım lüften tekrar bana yönelik post atma , Ben size diyorumki Karatay diyetini tartışmıyoruz doğru yanlış onu ben bilemem anlatabılıyormuyum acaba ? Arkadaş bu yola baş koymus uygulayacaksa doğrularını anlatıyorum ben bıldıgım kadaryla sen kalkmış bana neler soyluyorsun ?
Halen bu C vitamininde kalmşın neyin pşndesiniz kardsm attıgım postları boşamı atıyorum ben hiç bi adam yerine koyup okumuyorsn.Adam c vit takviyesi alacagından bahsetmıs bende alacaksa onerıde bulundum , vg forumunda c vit takıldıysan ztn hiç bir supplement hakkında konusma kardsm lüftfen.
Benim bilgimi nasıl sorgulayabılyıorsn ? Yani bir ölçüsü var mı bunun neye göre tarttınız beni ? 3.500 postunuda bu şekildemi attın merak icersine dustum suan
Herkezin her konuda hem fikir olması gerekmiyor ztn herkezin sistemi farklı bu degerli bilgilernide birleştir otur bir kitap yaz ben destekçinim , bi dahada karatay diyetini sorgulayan postlar atma muhattabın ben değilim.