1 halterim 2 dumbellim var evde çalışmak

sayın hocalarım çok araştırdım bir tek flexor hocamın programını gördüm. onda da halter yoktu. ben 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim. salon çok uzak olduğu için 50 kglık set aldım 2 dumbell bir halterim var. evde spor yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden saygılar sunuyorum.iyi çalışmalar...

Sırf vücut ağırlığı ile (dumbellsız, haltersiz, makinesiz) vücut geliştirmen mümkün. Google'da "ağırlıksız vücut geliştirme" diye araştırırsan veya ingilizce varsa aynen google'da "weightless body building" diye bakarsan birçok makale ve hareket bulabilirsin. Ayrıca forumdaki sabit konularda hocalarımız benzer konular açmıştı sanırım. Bakarsan bulabilirsin.

Onun haricinde evde yapılabilecek birçok hareketide burada bulabilirsin:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t8567.html

alemci tek bir eksiğin kalmış o da ayarlanabilir bir sehpa...

ben de senin gibi evde 2 dumbell ve bir barla çalışıyorum... bir de sehpa alırsan sıkıntı olmadan rahatlıkla spor yapabilirsin.

buraya kullandığım sehpanın fotosunu ekliyorum, ben kullanıyorum, sana da tavsiye ederim, kendi yaptıracağın bir aparat ile bench press sehpası haline de getirebiliyorsun...

Eklentiler

• 15282095_0.jpg
    15282095_0.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 420
hepinize çok çok teşekkür ederim. bende sehpa almayı düşünüyom fakat öğrenci olduğumuz için biraz sıkıntı var:D acaba ucuz yada ikinci el bulabilirmiyim bilmiyorum ama araştıracam konumla ilgilenen herkese teşekkürlerimi sunarım sağolun

Back
Yukarı