1. kademe FİTNESS antrenörlük kursu

Sayın üyeler ben kocaelideki 18-29 mart arasındaki fitness antrenörlüğü 1. kademe ye kaydoldum ama dersler nerede veriliyor istanbuldan gidip gelmek zorundayım ben kocaeli üni besyoda veriliyor dersler diye düşünüyordum ama bazı şehirlerde konferans salonları falan deniyor lütfen bilgisi olan yardım etsin..

kendi sitelerinde açıklıyorlar kurs yerini

Biliyorum açıklandığınıda eğer üniversite kampüsünde değilse iptal etmem gerekebilir o yüzden soruyorum daha önce katılan yada bilen varsa diye

Merhaba arkadaşlar,spor salonu açmak için illa bir belge şart mı ve bu kurslardaki belge ile salon açılabilinir mi ?

En az 2. kademe belgeniz veya o belgeye sahip bir antrenörünüz olmak zorunda

Kimse takmadı teşekkür ediyorum.

Kocaeli Fitness 1. Kademe Antrenörlük Kursu 18 Martta Kocaeli Üniversitesi Umuttepe BESYO da Yapılacaktır.Merak edenlere duyurulur.

İlgin için sağol, direk 2. kademe ilanları var misal muğla 1. kademe belgem olmadan başvurabiliyor muyum bu konu hakkında görüşün nedir?

1. kademe federasyonun para kazanmak için koyduğu formalite gibi birşey.2. kademeyi almak için 1. yi almak zorunda olmanız bunu gösteriyor zaten.Ben sanmıyorum yardımcı antrenörlük belgesiyle bir işe girilebilsin.

Tabi bu sporda belgeden daha önemli olan tecrübedir o ayrı bir konu

1. kademe gerçekten bir halta yaramıyor. ben izmirde açılan 1. kademe antrenörlük belgeseini aldığımda kursun son günü federasyon başkanı geldi ve aynı lafı kendisi söyledi. nasıl bi saçmalıksa artık bu anlamadım, hem veriyolar hemde bununla bişi olmaz haberiniz olsun 2. yide almanız gerekiyor diyolar....

arkadaslar 10 haziran ve 21 haziran tarihleri arasında tokatta 1. kademe antrenörlük kursu kayıtları başlıyor bilginize bench_O

10-15 gün kadar ders görüp mü sadece belgeyi veriyorlar katılan herkese, yoksa o gördüğünüz derslerin sonunda bir sınav yapıp o sınav sonucu başarılı olanlara mı belge veriyorlar?

Bunu öğrenebilir miyim gidenler biliyordur?

1 milyar isteniyor da trabzon olsa iyiydi ya ordu ya geldiniz trabzona da gelin beee :)

arkadaşlar ben de bu konuda çok ilgiliyim ileride antrenör olmak istiyorum daha sporda bile çok yeniyim size sormak istediğim şey 1 kademe antrenörlük belgesi aldığımızda direk spor salonumuzu açıp antrenör olabiliyormuyuz?

Mafya dediğim şu. Eş dost arkadaş vs ile girip rütbe almış bir kaç insan var. Bunlar özel dersleri ve grup derslerini sürekli kendileri veriyor ve amiyane tabirle parayı götürüyorlar. Sense yukarda söylediğim gibi 650 700tl ye çalışıyorsun. Yeni yönetmelikte salon açmak için en az 2. kademe antrenörlük belgesi istenecek ve yeni kriterler de var metrekare vs vs. Fakat eskiden beri gelen parası olan açıyor mantığı hala devam ediyor. Denetleme yok....

burada yazıyo.

Istanbul :

Istanbul 1. Kademe 23 haziran - 4 temmuz 2013 vücut geliştirme ve fitness antrenör kursumuzun kontejyanı dolmuştur. Kurs için talebin çok olması nedeni ile 30 haziran- 11 temmuz 2013 tarihleri arasında bir kurs daha açılmıştır. Kaydınızı yaptırabilirsiniz.

aklıma bir soru takıldı şimdi ben bu antrenörlük belgesi ile başka bir ülkede de fitness antrenörlüğü yapabilir miyim?

Back
Yukarı