1. kademe FİTNESS antrenörlük kursu

O kadarını bilmiyorum ama sanırım yurtdışında da belge Alman gerekiyor interneTten araştırabilirsin

Arkadaşlar Birkaç Sorum Olcak. 1.000 Liraya 1.Kademe Fitness Vücud Geliştirme Antrenörlük Belgesini Alınca Birçok Bilgimiz Olcak Bu Spordan Şu Zamana Kadar İnternnet Üzerinden Yapmış Olduğum Doğru Yanlış Bilgiden Daha İyisini Öğreneceğim. Ancak Antrenör Olduğumuzda Yani Bu Belgeyi Aldığımızda Ne Gibi İş İmkanlarına Sahip Olcağız. Ben Besyoya Hazırlanıyorum. Sporu İş Olarak Yapmak İstiyorum Çünkü Yapmaktan Zevk Aldğım Bir İş Ve Bendeki Bilgiyide Herkese Aktarmayı Çok İsterim. Ne Derece İş İmkanı Olabilirki ? Sadece Öğrenmek İstediğim Bu

ACSM ve ACE nin personel traıner ve medical fıtness üzerine verdiği eğitimler konusunda bilgisi olan var mı eğitimler amerikada mı yoksa online de yapılabiliyor mu? Son olarak postür analiziyle ilgili yardımcı belge kaynak ve kurs tavsiye edebilicek var mı

Arkadaşlar bende 1.kademe antrenörlük belgesi almak istiyorum.yalnız merak ettiğim bu kurs ne kadar sürüyo kaç günde belge alınıyo?

Back
Yukarı