• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 senelik çalışmam

oktay59

Üye
merhabalar arkadaşlar
öncelikle değerli hocalarıma,forum adminlerine sonsuz teşekkürler.
Ben 1 senedir spor yapıyorum.
Şu ana kadar yalnızca 1 kg optimum whey kullandım
yorumlarınızı bekliyorum.
Alt karnımdaki yağ tabakasına bir türlü çözüm bulamadım.+ deri çatlamalarıda cabası.Göğsümdede biraz yağ oldugnu düşünüyorum.

şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 21042010147.jpg
    21042010147.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 1.825
  • 21012010099.jpg
    21012010099.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 1.365
  • 12012010083.jpg
    12012010083.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 1.494
1 senelik gelişim için yorum yapamıcam ama yaşına göre vücudun bence cok iyi doğru yoldasın ilerlemelisin protein tozu yanında amino asit ve b12 önerebilirim sana fakat b12 yi tablet değilde haftada 1kez iğne olarak vurulmanı öneririm baska bir supplemente gerek yok gercekten iyi vücudun var devam et :)

1 senelik gelişim için yorum yapamıcam ama yaşına göre vücudun bence cok iyi doğru yoldasın ilerlemelisin protein tozu yanında amino asit ve b12 önerebilirim sana fakat b12 yi tablet değilde haftada 1kez iğne olarak vurulmanı öneririm baska bir supplemente gerek yok gercekten iyi vücudun var devam et :)
dostum yerinde olsam göğüse daha çok önem verirdim kol karın kası ok ama göğüs yok

omuzlarındaki çatlaklar için hani vardır gene git bir sor sen eczaneye hamileler için çatlak kremi onlardan kullan başarılarının devamını dilerim

Arkadaşım yağ oranını %13-14 civarına düşürmeye başladığında daha çok düşürcem diye kasm****arın antremanını aksatma hareketleri düzgün yap düzgün çıkmıyorsa ağırlıklarını düşür.Vücudu şekle sokmak çabuk olabilrcek bir olay değil.Zira genetik de önemli bazı arkadaşların yağ oranları düşük olmasına rağmen şekilsiz vücutları oluyor bu durumda umutsuzluğa kapılmadan çalışmana devam et istediğine ulaşırsın.

Nıye tablet olarak onermıyorsun?.. Gerekcelerını, arastırmaların?.. ;)

1 sene için yetersiz diyenleri anlamıyorum daha ne bekliyorsunuz 1 senede böyle vücut yapmak çok iyi bişey ki kişinin daha önceki durumu belli değil gerçekten anlamıyorum çokbilmiş yorumlar yapıyorlar insanları yanlış bilgilendiriyorlar.Arkadaşım bence vücudun çok iyi omuz genişliği kanatlar vs gayet güzel iyi yoldasın devam et.

kaka'ya katılmakla birlikte omzundaki şu çatlakların aynısı bendede vardı doktor spor yapıp yapmadığımı sordu ve zorlamaktan olduğunu söyledi ilaç vermedi ve zamanla geçer dedi, ara verdiğin zaman geçmiyormu??

Nıye tablet olarak onermıyorsun?.. Gerekcelerını, arastırmaların?.. ;)

ben kendim tablet olarak alıyordum, benden daha bilgili bir spor yapan kişi sormuştu b12 kullanıyormusun protein ile birlikte diye , tabiki demiştim nasıl dedi? hergün 1 tablet dedim , karaciğerine zarar verirsin tablet alma dedi onun yerine haftada 1 adet iğnesini yaptırırsan karaciğere zararı dokunmaz dedi alınan tüm tabletler karaciğere gidiyormuş sanırım ben böyle algıladım :)

fotoya bakıp gelişim kötü olmuş diyenleri hiç anlamıyorum. Belki sen çıta gibi bir adamdın böyle oldun belki de buna çok benziyordun çok gelişemedin. Arkadaşlar göbekteki yağı azalt vs. demişler ama hiç katılmıyorum. Bence hacim çalışmasına devam etmelisin.

Back
Yukarı