• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 senelik çalışmam

kaka'ya katılmakla birlikte omzundaki şu çatlakların aynısı bendede vardı doktor spor yapıp yapmadığımı sordu ve zorlamaktan olduğunu söyledi ilaç vermedi ve zamanla geçer dedi, ara verdiğin zaman geçmiyormu??

rambo benim bildiğim o çatlaklar çabuk büyümekten oluşuyor yani zorlamayla pek alakası yok ayrıca herkesde de olmuyor ama çatlaklar olduğu zaman malesef geçmiyor biraz azalıyo ama yinede pembe bir iz kalıyo malesef.

forumu okumayı bilmiyordum sağol

imalı cevaplara veya alınganlığa gerek yok
burada herkes iyi bir amaç için burada
forumu okumayı bilseydin 1 senede daha iyi bir vücut yapabilirdin
emeğine yazık
anlatmaya çalıştığım ancak senin anlamamakta duh ısrar ettiğin olay bu

imalı cevaplara veya alınganlığa gerek yok
burada herkes iyi bir amaç için burada
forumu okumayı bilseydin 1 senede daha iyi bir vücut yapabilirdin
emeğine yazık
anlatmaya çalıştığım ancak senin anlamamakta duh ısrar ettiğin olay bu

emeğemi yazık?? anlamıyorum sizin 1 seneden beklediğiniz vücut nasıl olmalı? bu vücut çok iyi bi yolda bence ayrıca 1 sene az bir süre bu sporda 3-4 sene çalışıp (yanlış çalışıp) böyle vücut çıkaramayan insanlar var.. yani işin özeti hiç bir emeğe yazık olmamış gayet güzel bir vücut devamını getirmenizi dilerim iyi sporlar..
ayrıca uslubunuzu değiştirmenizi öneririm biraz daha kibar yorum yapabilirsiniz heralde?

Son düzenleme:
olmuş güzel önerimi dikkate al :D

emeğemi yazık?? anlamıyorum sizin 1 seneden beklediğiniz vücut nasıl olmalı? bu vücut çok iyi bi yolda bence ayrıca 1 sene az bir süre bu sporda 3-4 sene çalışıp (yanlış çalışıp) böyle vücut çıkaramayan insanlar var.. yani işin özeti hiç bir emeğe yazık olmamış gayet güzel bir vücut devamını getirmenizi dilerim iyi sporlar..
ayrıca uslubunuzu değiştirmenizi öneririm biraz daha kibar yorum yapabilirsiniz heralde?

Sevgili Acemi42;

Uslubumu yorumlamak bence senin haddine düşmemeli.Ben cevabımı sana değil Oktay59 kardeşimize yazmıştım.Avukatlık mesleği ile vakit geçirmek yada pirincin besin değerleri ve yararları hakkında "bilimsel" çalışmalar yapmak yerine spor yapmaya dumbelllls daha fazla vakit ayırmanı tavsiye ederim.

Saygı,sevgi ve selamlarımla..

Sevgili Acemi42;

Uslubumu yorumlamak bence senin haddine düşmemeli.Ben cevabımı sana değil Oktay59 kardeşimize yazmıştım.Avukatlık mesleği ile vakit geçirmek yada pirincin besin değerleri ve yararları hakkında "bilimsel" çalışmalar yapmak yerine spor yapmaya dumbelllls daha fazla vakit ayırmanı tavsiye ederim.

Saygı,sevgi ve selamlarımla..

en azından senin gibi boş yorum yapmıyorum araştırıyorumda bildiklerimi paylaşıyorum? ayrıca sporumuda sana soracak değilim yaparım yada yapmam her neyse bu konu fazla uzadı başarılar diliyorum arkadaşım sana

Back
Yukarı