• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 senelik ev çalışması

kucuksamet

Yeni Üye
yakllaşlık bir senedir evde calışıyorum boy:179 kilo:72 omuz:127 kolar:37 civarı evde yeteri agırlık olmadıgı için gögüsler geri kaldı ölcüleri alalı baya oldu genelde ölçmüyorum

Eklentiler

• 11052010(002).jpg
    11052010(002).jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 897
  • Başlıksız-1.jpg
    Başlıksız-1.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 868
  • Başlıksız-1 kopya.jpg
    Başlıksız-1 kopya.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 1.324
Son düzenleme:
öncelikle bu spora 1 yıl gibi uzun bir zaman ayırdığın için seni alkışlıyorum dostum. tebrik ediyorum..

beslenmene biraz daha önem gösterirsen bu iş olacaktır. yılmak yok yola devam.. :)

iyi gelişim bravo.thums:Protein tozu vs. kullandınmı.Bilekler kaç cm. o bölgeyi nekadar geliştirebildin.

Helal olsun gerşektende.Evde 1 yıl çalışmak çok zordur.Ben eve alet edavatı doldurdum.Ama düzenli hiç çalışamadım.

Gelişimin de bayağa iyi ama bundan sonra hacime gideceksen ya salona gideceksin ya da eve aletleri biraz dolduracaksın.

yüzünüzü kapamanızın sebebi suç işlemiş olmanız falanmı ?? anlayamıyorum bu kompleksleri madem kapayacaksın neden suratınıda alıyosun kadraja

Back
Yukarı