ouzcan
Üye
Herkese merhaba yasim 29 su andaki guncel kilom 78 yag oranı %13 son ölçümden sonra (18.10.2012).Ortaokul yıllarında kilo almaya basladım sürekli spora basladim bıraktım basladim biraktim bir turlu hedefime ulasamadim ta ki gecen sene 2011 agustos ta askere gidene kadar bu sefer kafama koymustum kilo vericektim geldigimde de zaman kaybetmeden spora baslayip eski hayatima donmeden sabirli bicimde hedefime ulsamakti yenifocada kd olarak yaptim askerligimi katilisi muayanesinde yuzbasi obezsin sen deyip hastaneye sevk etti hastaneden istersen spor yapamaz raporu verelim dendi istemedim spordan millet kacmaya calisirken ben kosarak gittim intikallere kosarak yazdirdim kendimi.askerden geldigimde 75 kiloydum tabi 98 kilo gittigim askeriyden 23 kg lik bir kayipla gelmek muthis bir motivasyon oldu mayis 2012de salona basladim son 1 aydir ON whey protein kullaniyorum ve beslenmeme ciddi dikkat ettigimi dusunuyorum su anda telefondan giriyorum ve sadece tek fotograf ekleyebiliyorum bu son halim olumlu olumsuz goruslerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum gunluk beslenmem su sekilde.
Sabah 6:00
4yumurta beyazi 1 sarili
60 gr lor peyniri
2 dilim Tam tahil veya yulaf ekmegi
Ara ogun 9:00
1 olcek whey
Oglen 12:00
Tavada (zeytinyagi ile islatilmis) veya haslama tavuk gogus 250 gr hafta hafta degistirioyrum somon baligi tavada olabiliyor veya biftek
Patates haslama veya degisiyor lapa pilav- makarna
Ara ogun 15:00
Elma
Aksam yemegi 17:00
Otelde cikan yemeklerden
Pilav veya makarna sebze yemegi varsa eger kizartma turu seyler varsa yogurt bol salata
İdman 19:30
İdman sonrasi 20:30-21:00 civarlari oluyor
1 olcek whey
Yatana kadar
findik 1 avuc yogurt
Yatmadan once
Sut
Yatis en gec 23:00
Sabah 6:00
4yumurta beyazi 1 sarili
60 gr lor peyniri
2 dilim Tam tahil veya yulaf ekmegi
Ara ogun 9:00
1 olcek whey
Oglen 12:00
Tavada (zeytinyagi ile islatilmis) veya haslama tavuk gogus 250 gr hafta hafta degistirioyrum somon baligi tavada olabiliyor veya biftek
Patates haslama veya degisiyor lapa pilav- makarna
Ara ogun 15:00
Elma
Aksam yemegi 17:00
Otelde cikan yemeklerden
Pilav veya makarna sebze yemegi varsa eger kizartma turu seyler varsa yogurt bol salata
İdman 19:30
İdman sonrasi 20:30-21:00 civarlari oluyor
1 olcek whey
Yatana kadar
findik 1 avuc yogurt
Yatmadan once
Sut
Yatis en gec 23:00
Eklentiler
Son düzenleme: