Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Teşekkürederim uyguladığım en iyi verim aldığım programGüzel bir gelişim olmuş bence göğüse biraz daha agirlik vermen lazım tricepsler harika triceps için neler yaptın programının sabit bir programsa atabilirmisin
Ben evde çalışıyorum benim uyguldagim programda şuBirde yorum alabilsek ?
Başlangıçta 67 kilo boyun 1.79 duBacaklar ne durumda? Ayrıca biraz daha net bi foto koysan iyi olurdu önden fotoyu, ayrıca abartı diye bişi yok, hacim kazansan iyi olur, tebrikler güzel gelişimAma hiç bilgi vermemişsin, başladığında kaç kiloydun şu an kaç kilosun? Boyun başlarken kaçtı şu an kaç vs. vs..
Masallah sirtin cok guzel gozukuyor. Simetrik. Bu arada guzel gelismissiniz. Tebrikler.
Teşekkürederim evet kol ölçüm soğuk 39kol ölçüsü soğuk 39 mu merak ettim
senin yağ oranı sanırım %10 dan yukarı değil ve çok iyi gelişmişsin kanka şöyle 1 yılda 39 cm çok iyi 1.5 yılda bu ölçüyü görüyor insanlarTeşekkürederim evet kol ölçüm soğuk 39![]()
Eyw abi teşekürler motive oldum gerçektensenin yağ oranı sanırım %10 dan yukarı değil ve çok iyi gelişmişsin kanka şöyle 1 yılda 39 cm çok iyi 1.5 yılda bu ölçüyü görüyor insanlar
post mu kasyıon sen ?Başarılı![]()
Anlamadım O Nedir?post mu kasyıon sen ?
Anlamadım O Nedir?
post mu kasyıon sen ?
post mu kasyıon sen ?
1. si sana demiyor, bayan üyeye diyor öyle post mu kasıyorsun diye, sana değil yaniÇok teşekkürederim gerçekten post dediğin şey dilizimizde boy post anlamındaki şeymi acaba ?)