• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 YILLIK DEĞİŞİMİM

Güzel bir gelişim olmuş bence göğüse biraz daha agirlik vermen lazım tricepsler harika triceps için neler yaptın programının sabit bir programsa atabilirmisin

Güzel bir gelişim olmuş bence göğüse biraz daha agirlik vermen lazım tricepsler harika triceps için neler yaptın programının sabit bir programsa atabilirmisin
Teşekkürederim uyguladığım en iyi verim aldığım program
Tricpes dips 4x10
Ez bar skullcrusher 3x12
Push down 3x12
Cable Triceps Extension & Rope Pushdown 12-10-10 & 12-10-10 *Süperset
Yardımcı oldutsam ne mutlu bana

Gelişme Güzel Eğer Abartmak İstemiyorsan Benim Görüşüm Göğüs Kası Yapıp Fazla Abartıya Girme Formunu Koru Spora Devam Et Ancak Dediğim Gibi Abartıp Kilo Almaya Devam Edip Kas Yapmana Gerek Yok İdeal Vücut En Güzeli Kardeşim ;)

Bacaklar ne durumda? Ayrıca biraz daha net bi foto koysan iyi olurdu önden fotoyu, ayrıca abartı diye bişi yok, hacim kazansan iyi olur, tebrikler güzel gelişim :) Ama hiç bilgi vermemişsin, başladığında kaç kiloydun şu an kaç kilosun? Boyun başlarken kaçtı şu an kaç vs. vs..

Bacaklar ne durumda? Ayrıca biraz daha net bi foto koysan iyi olurdu önden fotoyu, ayrıca abartı diye bişi yok, hacim kazansan iyi olur, tebrikler güzel gelişim :) Ama hiç bilgi vermemişsin, başladığında kaç kiloydun şu an kaç kilosun? Boyun başlarken kaçtı şu an kaç vs. vs..
Başlangıçta 67 kilo boyun 1.79 du
Kol 32
Sadece bunları biliyordum
Şimdi ise kol 39 göğüs 102 ve kilom 81 boy 1.82 teşekkürederim ayrıca :)
Bacak fotom dün çektim :D
https://www.imageshack.us/i/pl3q3AUup

Back
Yukarı