Hocam takipteyim bekliyorumyeni değişim fotoğraflarım gelicek askere gittim son formumdan 2 ay sonra yeni döndüm bu notumda burda kalsın![]()
hakaret olarak kabul ediyorumHocam takipteyim bekliyorum55-60 Kiloların Atası serdar abi
![]()
Kaale alman hata. 2 ayda böyle yapacaklarını sanıyor çoğu insan halbuki. Çok güzel emek vermişsin bugüne kadar tebrik ederim kardeşim allah daha iyilerini nasip etsinhakaret olarak kabul ediyorumen sonki formumda 77 kg dim , yakında video da atıcam
Eki Görüntüle 47997 Eki Görüntüle 47998 Eki Görüntüle 47999 Eki Görüntüle 48000
devamı gelicek ...[DOUBLEPOST=1510847814][/DOUBLEPOST]BurakAkcicek insanları küçük düşürmene gerek yok bu platform da insanlar befor after ile motivasyon bulmaya çalışırken sen 55 60 kg atası diye sözde benim ile dalga geçip küçümsemeye çalışıyosun ama ilk önce tam ayrıntısına kadar öğren bilgilerimi sonra kendine yakıştırıp eleştir
%100 naturel anladın sen
Eki Görüntüle 48001
Teşekkür ederim kardeşimKaale alman hata. 2 ayda böyle yapacaklarını sanıyor çoğu insan halbuki. Çok güzel emek vermişsin bugüne kadar tebrik ederim kardeşim allah daha iyilerini nasip etsin![]()
Abicim lütfen hakaret olarak algılama , bura da ben 57 kilo olarak sana bakarak motive oluyorum lütfen hakaret olarak algılama , yanlış bir anlam da yazmadım , yanlış algılandıysa kusura bakmahakaret olarak kabul ediyorumen sonki formumda 77 kg dim , yakında video da atıcam
devamı gelicek ...[DOUBLEPOST=1510847814][/DOUBLEPOST]BurakAkcicek insanları küçük düşürmene gerek yok bu platform da insanlar befor after ile motivasyon bulmaya çalışırken sen 55 60 kg atası diye sözde benim ile dalga geçip küçümsemeye çalışıyosun ama ilk önce tam ayrıntısına kadar öğren bilgilerimi sonra kendine yakıştırıp eleştir
%100 naturel anladın sen
Eki Görüntüle 48001
Formun Mükemmel daha da başarılı olman dileğiyle formunu korumaya devam ethakaret olarak kabul ediyorumen sonki formumda 77 kg dim , yakında video da atıcam
%100 naturel anladın sen
Eki Görüntüle 48001