10 ay bulk 8 hafta definisyon_Tunc_

İyi form iyi de 2 mesaj attım bir bulk beslenme programını yazmadin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum bulk dönemine pazartesi giriyorum ve acıkcası suan oturup bir beslenme programı olusturmadım bu bence öyle 10 dk olusturulacak birsey değil(benim görüşüm)
Bugün yarın bir program cıkartır pazartesi hocama da sorup onay aldıktan sonra buraya atarım

tebrik ederim gayet planlı bir şekilde , kas kaybını minimum tutarak yağlardan kurtulmuşsunuz. şimdi gönül rahatlığıyla bulk'a girebilirsiniz.
Güzel yorumun teşekkür ederim ama ilk yaptığım bulk istediğim gibi geçmedi acıkcası bunu definisyon da anladım dirty bulk yaptığım icin acıkcası biraz da acemilik vardı ve protein tüketimine dikkat etmedim pek ama korbo cok fazla aldığım icin vücüt büyüyordu tabi buda işin ilizyonu oldu biraz ne zaman definisyona basladım o zaman bulk ın istediğim sekilde verimli geçmediğini anladım
Bakalım bu sene yanlıslarımızı biliyoruz ve daha tecrübeliyiz mayıs a kadar bulk yapıp ağustosa kadar define olabilcekmiyiz görücez

Herkese iyi geceler arkadaşlar en son 17 temmuzda girmiştim foruma o tarihten beri bulktayim açıkçası bulk iyi gidiyor vücudum karbonhidratı ozlemiş diyebilirim şuan 73 kg yım bulk a başlayalı 50 gün falan oldu 7 kg aldım haliyle yaglandim şuan tek kol ölçümü takip ediyorum oda 38_39 cm boydan foto cekmiyorum artık haliyle
Definisyondayken bacak çalışmayı sevmezdim şimdi ise can atiyorum yaşım küçük biraz ağır ağırlıkların altına giriyorum bacak olarak ama ins sıkıntı olmaz iyi forumlar size

Değişimin harika gerçekten ama spora başladığın ilk günün fotoğrafı yok mu acaba?
Mekik sınavla basladım ve 5 yaşından beri yüzuyorum (lisansımı 10 yasinda aldım) bu spora 15 yaşındayken basladım o zamanlar telefonum olmadığı için maalesef yok :)[DOUBLEPOST=1442141968][/DOUBLEPOST]Max girdiğim ağırlıklar barbell biceps=45 kg
Dambıll biceps=17.5_17.5
Bench press=70 kg
Triceps dips =84 kg
Triceps pushdown=42 kg
Dambıll shoulder press 30_30 kg
Dambıll shoulder press makina =35_35 kg
Çene altına çekiş=50 kg
Hack squat=170 kg
Leg press 290 kg
Lat pull down=64 kg
Testere 30 kg
Hareketlerinin hepsi 6 tekrar ve son setlerimde bu agırlıklara giriyorum yaş aralıkta 18 :)

Son düzenleme:
Yeni fotoğraflar eklemek isterim ancak boksbody her konumu fotoğraf yüzünden kilitliyor acıkcası hangi pozlar verip konunun kilitlenmiyeceğini bilmiyorum ,fotoğraf kurallarını okumana ve boksbody e msj atıp sormama rağmen bir sonuc alamadım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
İyi sporlar

simdide baslikta sikinti vardi, duzelltim sorun yok
gelisim icin tebrik ederim, muazzam olmus

Evet bugün bulka başlayalı tam 2 ay oluyor sabah kalkar kalkmaz ac karnına ölcülerimi aldım son durum
Boy-1,76
Kilo-73.4
Bel=75 cm
Göğüs=113
Sağ kol-39
Sol kol-38
Bacak-59
Kalf-37
Omuz ölçüsünü tek başına anlamıyorum
Bulka başlamadan önceki ölçülerin (16 temmuz)
Kilo 67.1
Bel-72 cm
Gogüs-109
Kollar-37-37.5
Bacak ve kalf ı bilmiyorum
Ekto-mezo melezi olduğum için bilek ve kalf yapım zayıf biraz ,bel ince göğüs kafesi geniş olunca bulk dönemiyle birlikte sütyen esprileri başlamıstir
Bu 2 ay fazla dirty bulk yaptım nedeni ise fazla define olup ölçü kaybetmemdi önümde üniversite sınavı var ve o zamana kadar bulk dönemini devam ettireceğim buda 9 aylık bir süreç demek elimden geldiğince aktif yazmaya calışacagım hepinize iyi forumlar dilerim

Güncel beslenme ve antrenman programını yazarsan sevinirim ,2 aya göre güzel bir bulk başlangıcı

Güncel beslenme ve antrenman programını yazarsan sevinirim ,2 aya göre güzel bir bulk başlangıcı

Belirli bir beslenme yok aslında sadece sınırları zorluyorum
Karbonhidrat günlük 400-600 arası değişiyor protein alımım sadece tavuk-yumurta ve sütten 160 gr aslında yanlış yapıyorum ve sağlığımla oynuyorum okullar başlasın bir düzen oturacak ant.ise haftada beş gün bir bölge giriyorum günde ve suan sakatım zaten bu haftayı off geciyorum

1 ay daha doldu toplam 3 aydır bulktayım şuanki kilom aç karnına 75,8 sağ kol_39,5 sol kol 39 bel 78 3 ayda 9 kg aldım şuan clean bulka geciyorum ve 8 ay clean bulk yapıcam o zamana kadar yanı haziranda 90 kg yı gormek istiyorum ayda bir yazıcam böyle soru ve goruslerinizi paylaşabilirsiniz iyi forumlar :)

1 ay daha doldu toplam 3 aydır bulktayım şuanki kilom aç karnına 75,8 sağ kol_39,5 sol kol 39 bel 78 3 ayda 9 kg aldım şuan clean bulka geciyorum ve 8 ay clean bulk yapıcam o zamana kadar yanı haziranda 90 kg yı gormek istiyorum ayda bir yazıcam böyle soru ve goruslerinizi paylaşabilirsiniz iyi forumlar :)
karın kasları duruyormu ? :)

Belimde sakatlık var 2 aydır karın calısamıyorum abslerim gözükmüyor 3 aydır dirty bulk yapıyorum bide

Gelişimin Güzel Tebrik Ederim Aynı Yaştayız Bu Arada :) Sormak İstediğim Bir Soru Var Clean Bulk'a Başlıcam Pazartesi Ben Gögüs-Sırt-Omuz Ve Bacakda 4x8 Olarak Kollarda 3x8 Olarak Düşünmüştüm, Kimi Yerde 4 Set 6 Tekrar Diye Okudum Kimi Yerde İse Kas İçin En İyi Tekrar Aralığının 3 Set 8-12 Olduğunu Okudum Tek Kararsız Kaldığım Nokta Bu Kaç Set Kaç Tekrar Olmalı Sence?

Benim uyguladıgim ,verim aldığım gelişim gosterdigim bulk doneminde piramit sistemi olmuştur her sette (4set yaparım zaten)ağırlıkları arttırıp tekrar sayısını dusururum buda 12-10-8-6 ya da 4 olur tabi asıl gelişim beslenme ile olur herkes ağırlık kaldıriyor ama beslenme seni one tasir

Back
Yukarı