• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

10. Ay -- Yaş 18 -- 1.90 boy - 88 Kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Protein tozları felan kullanıyorsun ya hocam diyelim onları kullanmayı bıraktın bodyide bıraktım şişen vücut sönmez mi ?

selam dostum.öncelikle kolay gelsin bnm boyda 1.89. yaklaşık 2.5 aydır çalışıyorum bende. haftada 5 gün ama min 2.5-3 saat çalışıyorum .bilmiyorum ama 10. aya göre kollar bana biraz daha geniş olabilirmiş gibi geldi.onun dışında mide kaslarına daha ağırlık verebilirsin.tebrkler

Bu vücutla neden diyete giriyorsun gayet yağsız bir vücut. Diyet kelimeisnden kastın hacim diyeti ise doğru karar. Definisyon diyeti Büyük hata olur. Zaten 190 için 88kilo kaslı bir vücut bence yetmez. Bence en az bu boy için 105 kilo düşük yağlı vücut olmalı. Bence karbonhidratı aylık 1-3 kilo alacak şekilde arttır.

Son düzenleme:
kutle lazım dostum gunde 2 gram proteın kutle ıcın yeterlı deıl 4 gram veya en az 3 gram ıdeal ben 85 kıloyum ayrıca musabık yarısmacıyım (18 yas altı) gunde 1 kilo civarı beyaz et yanında 10 yumurtadan proteın alıyorum benımkıde bıraz fazla bu kadar ye demıyorum ama bır proteın cızelgesınden kılona gore beslenme programını ayarla..

İyi günler. Sanırsam güncel değilsiniz ama gören olursa lütfen yardımcı olabilirmi.
Yaşım 16 1.88 Boyundayım 80 kiloyum. Göbeğim biraz sarkık yani yağlı ama kollarım biraz ince. Kollarım maximum kaç cm genişler ? Ve amrt isimli kullanıcının fotoğraflarına baktım ilk halinde vücut tipi aynı benim gibi zayıf duruyor ve sonraki gelişimi çok iyi. Yaştan dolayımı acaba bu. Ve diyorlar ki uzun boylusun sen çalışsan bile pek farklılık göremezsin diyenlerde var sizce bu boyla mı alakalı birşey ?

Son düzenleme:
Back
Yukarı