Frightos
Üye
Selamlar iyi aksamlar 10. Ayı tamamladim güncel form bu sekilde. Baslangic kilo 59 güncel kilo 74
Hocam sırt 1.5 ay öncesinin fotosu var koyayım sırtta istedigim gelişmeyi yakalayamadim.bacak çalışıyorum ama fotosunu koymaya degecek bir bacak görüntüsü yok.aman aman bir bacak gelisimi söz konusu degil.3.aydan sonra hizla gelisen yerim popom oldu acikcasi squat sayesinde bacaktan daha cok farkediliyor.10 aya gore bence yeterli ve estetik duruyor bulka devam tabi sirt Bacak pozu da gorseydik iyiydi daha net yorum yapardik. Genel hareketlerdeki agirliklar nasil veya platoya girdin mi o da gelisim hizin hakkinda fikir verir
Bp squat ohp dl vs ne durumda
Definasyon hiç düşündüğüm birsey degil en azindan cok uzun bir süre .yag oranim Cok yuksek degil vucut tipi dolayisiyla clean bulk yaptigimda söylenemez yani tam anlamiyla soylenemez suan için yaglanma cok az sekilde ilerliyor boyle olduğu surece hacim almaya devam edicem baklava gibi dertlerim yok suanİleride yağ yakım süreci düşünüyor musunuz yaza doğru falan yoksa clean bulk devam mı?