10 Haftalık Diyet Bitti Sivaslı İlkerr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

goldtrapper58

Yeni Üye
19032007001uz4.jpg

19032007002qz6.jpg

19032007003zt4.jpg

19032007005in8.jpg

19032007010ct1.jpg

19032007012ft6.jpg

19032007015hw3.jpg

19032007019mh0.jpg

imga0778av9.jpg

spa0207ap6.jpg

spa0209hv5.jpg

spa0211ps3.jpg

spa0217gy4.jpg

spa0223yj4.jpg

spa0224ei0.jpg

spa0229mu3.jpg

spa0231ob2.jpg

19032007013jl6.jpg

Başlığın vardı zaten - niye ona eklemedin? :roll:

ewet 2.5 ayda cok iyi olmussun baya bi kilo vermissin bravo valla!karina biraz daha yüklenicegini tahmin ediyorum
six pack leri yani yapmisken tam olsun dimi!ama genel olarak cok iyi bi gelisim tebrikler

cok tsk ederim zafer daha ıyı olabilirdi ancak ufak tefek hatalar yaptık ve ılk dıyet olması benı zorladı ınsallah daha ıyısını yaparım

guven2004 dedi:
ewet 2.5 ayda cok iyi olmussun baya bi kilo vermissin bravo valla!karina biraz daha yüklenicegini tahmin ediyorum
six pack leri yani yapmisken tam olsun dimi!ama genel olarak cok iyi bi gelisim tebrikler

İlker zaten sağlam bi küre giricek,kürde baklavaları da halledecektir :)

abi o baklavaları nası çıkardn ya mekikle mi??

sarcıst bunu senmı soyluyon kardes sana ozel mesaj atmıstım yeni baslık acabilirmiyim diye sende bana sorun degil diye cevap yollamıstın ne cabuk unuttun :D

goldtrapper58 dedi:
sarcıst bunu senmı soyluyon kardes sana ozel mesaj atmıstım yeni baslık acabilirmiyim diye sende bana sorun degil diye cevap yollamıstın ne cabuk unuttun :D

sarcıst benim herhalde :)

Kusura bakma o zaman, doğrudur :oops: Yaşlanıyorum galiba 8)

öncelikle tesekkür ederim guven birazdaha mıgdeye bınecegım ama cıkar ama cıkmaz bilemem cunku dıyetım bıttı martell kardesım karın kaslarımı nasıl cıkardın demişsin diyetle mekikle aslına bakarsanız asıl iş diyette bazen yanlıs calısmalarım oldu bazen yanlısı bıle calısamadıgım zamanlarım yedıklerımde hatalarda oldu ama dersımı aldım bidakıne daha iyi olacak ınsallah

sarc4stic dedi:
goldtrapper58 dedi:

Sarc cok calistigi icin sanirim unutmustur :)

Goldtrapper bence biraz erken Cut olmussun(daha yaza var) ama güzel bir sonuc, tebrik ederim.

Despo dedi:
sarc4stic dedi:
goldtrapper58 dedi:

Sarc cok calistigi icin sanirim unutmustur :)

Goldtrapper bence biraz erken Cut olmussun(daha yaza var) ama güzel bir sonuc, tebrik ederim.

Haklısın Despo, mod yedek parçası falan lazım artık :lol:

Başlık hakkında, bende Despo'ya katılıyorum. Mayıs başına kadar hacime ağırlık verip, o zaman sıkı bir diyet ile Haziran sonu iyi bir form yakalayabilirdin. Ama artık bir an önce yağı yakıp, sonra yağsız kaslanma moda. Bu değişimin de güzel olmuş ,uper

evet despo aslında cok haklısın ancak bel okadar kalınlasmıstıkı ınsanların maskarası olmustum forumdanda cok etkılendım acıkcası bel 93e cıkmıstı boyum zaten kısa ve suplemnt kullandıgım ve proteın aldıgım ıcın devamlı kılo almaya devam edıyordum giyinikken korkutucu oluyordum ama gel gorkı soyununca mıgde benı yakıyordu :)

vallahı arkadasım herkesın bildigi seyler yani yagdan tuzdan sekerden uzak durabildigim kadar uzak durdum ozelıkle son 20 gün tamamen yumurta tavuk yedım son haftada sadece tavuk yedım son 4 gun suyu kestım son gun carbon yuklemesı yaptım baska resımlerımde var dıgıtal makınayı dıyetı bozduktan ıkı gun sonra buldum ama genede ıyı resımler olduguna ınanıyorum onlardıa ekleyecegım adminlerimiz iizn verirse

ilgiden dolayı cok tsk ederrim arkadaslar daha b,r saat olmadı sayfayı acalı ama ılgı gordu bu benı cok sevindirdi acıkcası neyalan soyleyım hepinize tesekkurler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı