1000 TL - Bugün Sipariş Veriyorum(Yardım)

Merhabalar herkese , bugün siparişlerini geçmeyi düşündüğüm ürünler var sizlerden tavsiye ve fikir , yorum ve eleştiri istiyorum.
Yaklaşık 1000tl lik bir bütçem var (az yukarı , az aşağı olur tabi ki sorun değil), Sağlıklı ve Maksimum Kas minumum Zaman olucak şekilde istiyorum...Zaten kalite diyince ikiside oluyor sanırım.

63 - 64 kilo arasındayım 1.80,5 cm boyum var (yediğim yemeğe suya göre değişiyor) 2,5 hafta önce 1.5ay ara vermiştim ondan önce ölçüm yaptırdığım zaman %2.4 yağ oranım çıktı.
Evet hocalarım yanlışlık olabileceğini söylediler , ama tekrar sonraki hafta ölçüm yaptırdım %2.3 tü .Makinelerle ölçüm yaptırıyorum arkadaşlar.
Şuan itibariyle yaklaşık 500gram kas artışı sağlamış bulunmaktayım ve %2.0 yağ oranım mevcut.

Omega 3 (Efa-S 1200) + Animal Pak + Weider Whey Protein ya da Optimum Whey (Weider distribütör sitesinde 1 tane USA ürünü satılıyor Whey protein olarak acaba o nasıl ? , Optimum Whey mi daha iyi gelişim sağlar Weider mı ?) + BCAA (Marka bilmiyorum) + Glutamin düşünüyorum(Marka bilmiyorum) + Creatin (Weider )
Sizin onun yerine bunu al , bunuda alabilirsin ? Ya da bunu alma dediğini ürünler varsa saat 3 te salona gidip 5 gibi gelip siparişleri vereceğim.

Parani yemeğe ver haftada bir pizza günu yap hani o yiyebildiğin kadar kampanyalarından. iyice isindiktan sonra hayvan gibi çalıs. 6 ay sonra suplemente para verirsin alt yapin cok zayif daha

Markalara çok takılma, optimum olsun diğerleri olsun hepsi aynı.

Bana sorarsan eğer, illa Supplament almak istiyorsan Whey Protein ve Creatine dışında hiçbir şey alma, gerek yok, paranı daha iyi şeylere harca.

Back
Yukarı