11 AYLIK DEĞİŞİM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SyL10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Program bugun degisti ama son 2 aydir gogus gununde bench press 12-10-8-6-10 incline dumbell press 4x8 decline bench press 4x8 bench dumbell fly 3x10 yapiyorum kollar su an icin o son resimden daha iyi
Bunu bugun cektim mesela kol yaptim :)
3apa7eby.jpg

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap için teşekkür ederim.Kolları sıkıntı yapma ön kol için tavsiyem scott curl z bar ile yap.Arka kol için ise close grip bench.Bu ikisi inanılmaz etkiliyor.İyi sporlar.

Scot curls yapiyorum zaten :) yinede cok tesekkur ederim ama hocamin programi disina cikarsam fircayi kayar,adam 59 yasinda 39 yildir vg yapiyo :)

Scot curls yapiyorum zaten :) yinede cok tesekkur ederim ama hocamin programi disina cikarsam fircayi kayar,adam 59 yasinda 39 yildir vg yapiyo :)

Hocalarımıza akıl vermek ne haddimize zaten çok iyi bir program yaptırdığı ortada ben sadece yardımcı olmak amacıyla söyledim yanlış anlaşıldıysa affola.

Ben cok mc burger vs yerdim haftada 3-4 kez onlari kestim ama haftada 1 gun banko yiyordum ki hala yiyorum onun disinda son 2 aydir yemek duzenim sabah 5 yumurta beyazi 1 sarisi 11 de yulaf ezmesi 1 te 160 gr ton baligi spordan gelince 150-200 gr kiyma/ton baligiveya tavuk gogusu 1.5 saat sonra ev yemegi etli bezelyeli vs makarna oluyo :)

Bu arada yumurtayi haslayip yiyemiyorum kiymayla yapiyorum tavada her sabah 5 yumurta beyazi 1 sarisi kiymali yiyorum

Tebrik ederim mükemmel bir değişim. Örnek olmalı herkese. Bizim salondakiler de kaç aydır geliyorum kilo veremiyorum diyorlar. sadece sporla olmuyor bu bogaza bakıyor daha çok.

Öncelikle seni tebrik ederim.Gelişim çok iyi hiç canını sıkma.Öncelikle yağ oranını muazzam düşürmüşsün.Hacim almak zordur.Özellikle kimisi için biceps'te hacim almak çok çok zordur.Biceps küçük bir kas grubu.Haftada 2-3 kere antrenman edebilirsin.Sıkıntı olmaz.Kendini tamir eder.Hacim istiyorsan yazı da atlattıktan sonra yavaş yavaş kompleks carb arttıra arttıra amacına ulaşabilirsin.Ama yazın hacim biraz zor oluyor,gerek su kaybı gerekse antrenman zorluğundan dolayı.Normal antrenmanlarına devam et.Sonradan hocandan hacime yönelik antrenman istersin,beslenmeni de ona göre düzenlersin.İyi sporlar

verdiğin kilolar için tebrikler
çok iyi olmuşsun.
ama kas gelişimin için
çalıştığın salon: programını ve beslenmeni tekrar gözden geçirmeli diye düşünüyorum.

Tesekkur ederim bu arada yeni resim cektim soldaki aralik sagdaki bu sabah birde tek halini koyayim :)

teheqe7e.jpg

eru7ama9.jpg

Bu arada bacaklarin eski hali yok ama yenisi mevcut :)

tuzeguby.jpg

En başta seni gerçekten tebrik ederim güzel bir gelişim göstermişsin. Sana sormak istediğim 97 kilodan düşerken cardio ile ağırlık birliktemi çalıştın yoksa istediğin kiloya düşene kadar sadece cardio mu çalıştın. Sadece cardio yaptıysan ağırlığa ne zaman başladın. Birde başlangıc programınıdan bahsedermisin.

Back
Yukarı