• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

11 yıl aradan sonra

Mesut AK

Üye
arkadaşlar selamlar, aranıza yeni katıldım, 11 yıl önce 2 yıl bu spru düzenli yaptım , ancak üst göüs çalışırken bir anlık dalgınlıkla (arkadaşımın muhabbeti yüzünden) sağ elimden ağırlığı kaçırdım ve sol omuzum çıktı, 6 ay ara verip tekrar başlamak istedim ancak omuzum izin vermedi, daha sonra okul bitti ,iş hayatı evlilik , modelcilik (uçaklar helikopterler ) vs derken bu spora olan sevdam bir köşede bekledi, ancak bu yıl eşim ve kızımla yaz tatilinde kendimi epey kötü hissedince ara verdiğim bu spora geri döndüm, yaklaşık 2.5 aydır tekrar bu spora başladım ve çalışıyorum, 1 ay kardiyo ve arkasından hacim artışına yöneldim , paylaşacağım fotoğraflardan biri yaz tatilinde kızımla beraber , biride geçtiğimiz günlerde çektirdiğim bir foto , yorumlarınız benim için önemli, 2.5 ay çok uzun bir süre değil biliyorum ancak bana motivasyon olacak ve çalışmalarımda yorumlarınız beni yönlendirecektir

kilo : 86
boy: 178
kol : 41.5

omuz ve göğüsümü hiç ölçtürmedim ancak bu akşam ölçtürmeyi düşünüyorum

herkese selamlar iyi forumlar.

20140715_123932.jpg 20141010_224120~2.jpg 20141124_235252~2.jpg

öncelikle şunu söylemeliyimki kızınız gerçekten çok tatlıymıs böyle tatlı bi kızın babası olmak çok güzel bir duygu olmalı. Vucuda gelirsekte 2.5 ayda olsa ben gelişimi net gördüm kollarda göğüste diğer bölgelerdede kol hacminiz iyi göğüs yapınız iyi , sıkı antreman güzel diyetle bence iyi bir vucut elde edersiniz her ne kadar 11 yılda ara olsa illaki bi kas hafızanız vardır buda daha hızlı gelişim almanızı sağlacaktır .İstediğiniz vucudu yapmanız dileğiyle tatlı kız babası mesut bey :)

üçüncü resme bakarsak, kaslar patlama yapmak için fırsat kolluyor gibi hocam...[DOUBLEPOST=1417031142][/DOUBLEPOST]hem kol da iyi durumda. ben 9 aydır çalışıyorum, daha yeni 40ı gördüm. senden 1 yaş küçüğüm, boy ve kilomuz tamamen aynı.

Hakan ney selamlar , kizim hakkindaki iltifatlariniz icin tesekkur ederim :) butun gun calisip aksam eve gidince kizim uyuyana kadar onunla vakit gecirebilmek icin spora gitmiyorum , bazen 21:30 nazen 22:00 da salona anca gidebiliyorum . dogal olarak salonda yorgun okuyorum ancak elimden geldigi kadarda kendimi zorluyorum , dun gecede gitmistim ve bu sefer olculerimi cikartirdim

kol : 41,5

bel : 96

gogus : 120

omuz : 130

Yaver bey tesekkur ederim yorumunuz icin , umarim patlama gerceklesir :)[DOUBLEPOST=1417074516][/DOUBLEPOST]
3Rrdnj.jpg

jY0oGg.jpg

Son düzenleme:
Gerçekten kızınız çok güzel abi maşallah maşallah allah analı babalı büyütsün.
calışmış oldugunuz kısa bi süreç için gayet başarlı vucudunuz .

before after'a bakar mısınız..vücudumuz ne kadar mükemmel,kas hafızasının etkisi inanılmaz 2,5 ayda gelinen nokta bu sayede çok iyi.bu arada kızınız gerçekten tatlı :)

Gerçekten kızınız çok güzel abi maşallah maşallah allah analı babalı büyütsün.
calışmış oldugunuz kısa bi süreç için gayet başarlı vucudunuz .

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :) Amin diyelim, rabbim çocuk isteyen herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin gerçekten inanılmaz bir duygu, onun kokusu, babacım diye boynuna sarılması dünyadaki hiçbirşey bundan üstün değil. yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim :)

before after'a bakar mısınız..vücudumuz ne kadar mükemmel,kas hafızasının etkisi inanılmaz 2,5 ayda gelinen nokta bu sayede çok iyi.bu arada kızınız gerçekten tatlı :)

çok teşekkür ederim yorumunuz için, bu yorumlar beni gerçekten hırslandırıyor, dün gece bende ilk defa sırtımı görme fırsatını buldum bu fotoğraf sayesinde :) kızım konusundaki yorumunuz için ayrıca teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1417092253][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar benim birde şöyle bir sıkıntım var, spora gittiğim salon, 11 yıl önce gittiğim salon ve aletlerimiz çok modern değil, zaten bende çok modern yerleri sevmiyorum , bayan erkek karışık oluyor ve o yeni nesil aletler bana biraz abartılı geliyor, ham eski tip ağırlıklar ile çalışmayı seviyorum, ancak salonumda yemek programına dair hiçbirşey yok, izlemem gereken yemek programı nedir neler yapmam gerekir hakkında en ufak fikrim yok,

• kendimce uyguladıklarım şunlar,
  • haftada 2 gün mutlaka balık yerim konserve veya taze
  • haftada 2 gün mutlaka tavuk yerim , tavuk pilav veya sadece tavuk kızartması tavuk sote gibi
  • haftada 2 gün mutlaka yumurta yerim kahvaltıda , 4 - 6 arası normal ve 2 adette bıldırcın yumurtası,
  • her gün yarım yağlı yarım litre süt içerim, antreman günlerimde bu 1 litreye çıkıyor
bu konuda bana yardımcı olabilecek bu beslenme programlarından anlayan arkadaşlarımız varmı acaba aramızda ?

selamlar.

Son düzenleme:
tam beslenme ne alemde diye yaziyodum,günlük beslenmenizi assa yukari yazin burdan düzeltmeleri yapariz.en son yazdiginizdan beslenme konusunda bu spor icin cok bilgili olmadiginiz anlasiliyor,forumun beslenme konusunuda biraz arastirin isterseniz:)
kolay Gelsin.

Öncelıkle Allah bagıslasın cok fazla beslenmenıze dıkkat etmemenıze ragmen 2.5ayda cıdden cok ıyı yol katetmissiniz, umarım hedeflerınıze varırsınız

Merhaba Mesut bey
Aynı yaştayız ,vücudunuz gelişime çok müsait gece geç saatte antrenman yapmanız sizin için dezavantaj.ilerleme durduğunda veya 6 ay geçtikten sonra supplement kullanabilirsiniz.beslenme konusunda ise trans yağlardan seker tuz ve unlu ürünlerden uzak durun .protein ağırlıklı besleniyorsunuz min yağ kullanmakta fayda var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Batuhan bey selamlar, antreyman saatlerim mecbur bu şekilde eşimi bu saatlere anca ikna edebildim :) yemek kısmını hala araştırıyor ve dikkat etmeye çalışıyorum, suplement olarak weider CFM ve amino asit sıparişi verdim, birde glutamin sıpariş ettim haftaya başlıyorum kullanmaya :)

kardeş body ile ilgili herhangi bir sitede kızının fotoğraflarını koyman ne kadar doğru? bu konuda daha dikkatli olmalısın bence. temkinli olmakta fayda var.

kardeş body ile ilgili herhangi bir sitede kızının fotoğraflarını koyman ne kadar doğru? bu konuda daha dikkatli olmalısın bence. temkinli olmakta fayda var.

Böyle bir uyarı bile çok rahatsız edici , insanın insan olduğu yerde bu sonuna kadar doğru.bu forumda bu uyarıya sebep olacak durumlar oldu mu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Batuhanovo ; yorum için teşekkürler , umarım gelişme yakalarım :)

fatamorgan ; sana cevap yazan diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum, burda öyle insanlar olduğunu düşünmüyorum , ha diyelimki oldu, şu fotoğraftan bir insan ne düşünebilir ? böyle düşünende varsa Allaha havale ediyorum önce, ha olmadı bizde icabına bakarız sıkıntı yok.

Arkadaslar Selam , sanirim aradan 1 ay kadar gecti ve biceps lerim 41,5 ten 42,5 e buyumusler ancak ben genel gorunusunden memnun degilim , onerebileceginiz bi calisma programi varmi acaba ? vucudum hiraz yagli oldugu icin picepslerim cok belirgin degil , omuzlarim daha belirgin sanki

20141217_0103512.jpg

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı