110 kg bencpress 80kgyim

Eğer fark göremiyorsan dikkatli izlemeni tavsiye ederim, birincisi dizler dümdüz ve bu sayede eğilirken hamstringler(arka bacak) iyice geriliyor, biraz dizleri bükersen bu germeyi sağlıyamazsın.
İkincisi dikkat edersen bel dümdüz herhangi bir eğim yok.

Bence arkadaş deadlift yapmak istemiş, ama hareketi tam anlamıyla nizami ve doğru yapamamış, yoksa söylerdi stiff legged deadlift vs. diye, ben burda yardımcı olmak amacıyla hareketin doğrusunu söylüyorum sadece.

2. tekrardan sonrası doğru yapılmamış gibi duruyor. biraz daha düşük kiloyla çalışmanı öneririm

bu kilo benim maximalim şimdilik her göğüs günümde zorluyorumb öyle şuan 6 tekrara kadar çıkardım....yardımsızsa 3 yapabiliyorum yardımsız 5 yaptığım an artırmak var planımda

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:12 ----------

Eğer fark göremiyorsan dikkatli izlemeni tavsiye ederim, birincisi dizler dümdüz ve bu sayede eğilirken hamstringler(arka bacak) iyice geriliyor, biraz dizleri bükersen bu germeyi sağlıyamazsın.
İkincisi dikkat edersen bel dümdüz herhangi bir eğim yok.

Bence arkadaş deadlift yapmak istemiş, ama hareketi tam anlamıyla nizami ve doğru yapamamış, yoksa söylerdi stiff legged deadlift vs. diye, ben burda yardımcı olmak amacıyla hareketin doğrusunu söylüyorum sadece.

fazlaca video izledim youtubeden...deadlift ile ilgili fakat boş barla bile o şekli aldıramıyorum belime bu kadar oluyor..ama herhangi bir zorlanma yada sıkıştırma koy

Back
Yukarı