114 kilo 1.91 boy bugün salona başlıyorum

Merhabalar 114 kilo 1.91 boya sahibim. Bugün itibariyle salona başlıyorum. Genel itibariyle tavsiyeleriniz nedir? Yağ oranım çok yüksek.
1-Önceliğim cardio mu olmalı direk fitness a başlamalıyım?
2- Ayrıca takviye gıda olarak ne tavsiye edersiniz.

Ayrıca gelişmelerimi bu konu altında paylaşmaya devam edeceğim. Şimdiden ilginize teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Spora ilk defa başlamıssan ilk üç ay herhangi bir ek besin kullanma.Günlük öğünlerinin makrolarını güzel hesapla.Bence ikisine aynı anda yapabilirsin.Önce ağırlık calış günlük anteram programını tamamla ondan sonra yarım saat 45 dakika cardio yapabilirsin.

Spora ilk defa başlamıssan ilk üç ay herhangi bir ek besin kullanma.Günlük öğünlerinin makrolarını güzel hesapla.Bence ikisine aynı anda yapabilirsin.Önce ağırlık calış günlük anteram programını tamamla ondan sonra yarım saat 45 dakika cardio yapabilirsin.

Selamlar cevabınız için teşekkür ederim 1 sene önce 3 aylık bir spor geçmişim oldu 93 kiloya kadar düştüm fakat üşenip devam edemedim. Bu arada yaş 25.

7b4c549b3f4c8cd5eb606d1ce830b17b.jpg
gün itibariyle durum bu

Spora ilk defa başlamıssan ilk üç ay herhangi bir ek besin kullanma.Günlük öğünlerinin makrolarını güzel hesapla.Bence ikisine aynı anda yapabilirsin.Önce ağırlık calış günlük anteram programını tamamla ondan sonra yarım saat 45 dakika cardio yapabilirsin..

Katılıyorum. Sırf kardio ile zayiflarsan sarkma vb istemeyeceğin şeyler olabilir tavsiyem arkadaşinda dediği gibi antreman sonrasi cardio yapmandir.

Back
Yukarı