12.05.2012 başlangıçlı programım

yürüyüş hariç sporumu yaptım

senden bır rıcam olucak boy 1.95 kilo 93tu 88 suan yagdan kilo verebılmek ıcın ne yapmalıyım defıne yaparsan kaslarım buyumez cunku bu daha 2. ayım olucak vucudumun ust tarafı olmus dıolar . ama basen ve mıde bölgem kötü l karnitin kulloanıorum basen ve göbkte yağlanma var ama yumusak sankı cabuk verebılcek gıbı bunu nasıl yapmalıyım basketbolla amerıkan futbolu oynuorum hacım önemlı ama vucudumun göbeklı ve basenlı olmasını ıstemıorum. 4-5 aylık bırıyle beraber calısıorum benım 2. ayım ama onla aynı kılo basıoruz onu gecıorum abzı ahreketlerde piramit uyguluorum ücgen bir vucud ıcın ama belım ve karnımda sarkma yaglanma cok 110dum 4 ay önce vgye basladım zaman 93tum 2 .ayın dolmasına 15 gun var 88ım

Son düzenleme:
senden bır rıcam olucak boy 1.95 kilo 93tu 88 suan yagdan kilo verebılmek ıcın ne yapmalıyım defıne yaparsan kaslarım buyumez cunku bu daha 2. ayım olucak vucudumun ust tarafı olmus dıolar . ama basen ve mıde bölgem kötü l karnitin kulloanıorum basen ve göbkte yağlanma var ama yumusak sankı cabuk verebılcek gıbı bunu nasıl yapmalıyım basketbolla amerıkan futbolu oynuorum hacım önemlı ama vucudumun göbeklı ve basenlı olmasını ıstemıorum. 4-5 aylık bırıyle beraber calısıorum benım 2. ayım ama onla aynı kılo basıoruz onu gecıorum abzı ahreketlerde piramit uyguluorum ücgen bir vucud ıcın ama belım ve karnımda sarkma yaglanma cok 110dum 4 ay önce vgye basladım zaman 93tum 2 .ayın dolmasına 15 gun var 88ım

mekik ve twest çalışmak faydalı olabilir. yağda kilo kaybetmek istiyorsan cardio çalışması yapmalısın. Önce şu siteden ideal nabız aralığını bul
http://www.fitnesscenterbursa.com/nabiz.php
oradaki sonuçlara göre yağ yakımı için kalp atım sayısnı bulmalısın ve dakikalık kalp atımını o srada çıkacak sınırlar içinde tutumalısın kas kaybından bahsetmisin onu önlemk için benim diyetisyenim bana protein ağırlıklı beslenme ve yeterli şekilde dinlenmem gerektiğini söylemişti l-cardin kulanabilirsin. şimdilik aklıma glenler buınlar sağlıkcakla

bu gün bisiklet+ağırlık çlaışması yapabildim. Ayağım iyileşince intikamını fena alıcam :D ancak bu gün beslenmeme pek dikkat edemedim. 1 tanecik big king yedim(menü değil :S)

ayağım iyileşmeye başladı ve büyük gün geldi kicbox antremanlarıma geri dönüyorum

kicbox antremanında geliyorum üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum kendimi açıkçası kicbox antremanında cardiodan daha azla kalori yakıyormuşum gibime geldi

bu gün içinde aldığım kalori
kepekli tost ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost= 300 cal
roka. kıvırcık, maydonozdan yapılmış salata(hafifi yağlı)= 100 cal
100 gr çikolata 500 cal
1 adet uskumru 300 cal
toplam = 1200 cal
oluşan klaori açığı 2700-1200= 1500 cal

olaya toplam kalori olarak bakıp hesap yapma.
çikolatanın ne işi var o yediklerin arasında, dün de big king yemişsin.
hayatından şekeri yağı çıkar.
hele ki çikolata gibi ürünleri tamamen çıkar. 2 haftada 1 belki ye.
diyet yapıyorsan haftada 1 ödüllendir kendini geri kalanda aynı dengeyi koruman lazım yoksa çok zorlanırsın.yaptığın spor boşa gider.

ayağım hemen hemen iyileşti sayılır programımda yürüyüş bandını tekrar ekleyicem ve spor sonrası 2 saat yürüyüşe devam

bu günkü sporumu yaptım ama ayağımdaki pansumanın terlemesi dolayısıyla şimdi hstaneye giidp yeniden pansuman yaptırıcam

bu gün toplam aldığım kalori ve beslenme programım
kalkış 12.00

kahvaltı 13.00
2 adet kepek ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost 600 cal
1 adet haşlanmış yumrta 100 cal

ara öğün 17.00
1 adet elma 60 cal

akşam yemeği 8:30
1 tabak menemen 400 cal
3 dilim kepek ekmeği 150 cal

9:30
1 tabak karpuz
100 cal
toplam: 1410 cal
oluşan açık: 1290 cal

17.25 spor
25 dk yürüyüş bandı 200 cal
30 dk bisiklet 300 cal
20*3 mekik
20*3 elleri kalça altına alarak ayakları kaldırıp indirdim
15 dk ağaırlık çalışması

Son düzenleme:
Çok ama çok yanlış bir beslenme programı yapıyorsun.
Biraz araştırıp beslenme programını yeniden düzenlemeni tavsiye ederim

Çok ama çok yanlış bir beslenme programı yapıyorsun.
Biraz araştırıp beslenme programını yeniden düzenlemeni tavsiye ederim

evet beslenme programımda çok sıkıntı var bunu sebebi yatma kalkma düzenimin bozuk olması. Ne kadar çok çabalasamda bir türlü düzen sokamadım.

10:00 uyanış
10:30 kahvaltı
1 adet kepk ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost
bir adet yumurta
1 adet domates 1 adet salatalık
1 bardak şekersiz yeşil çay

13:30 ara öğün
2 adet elma

15:30
250 gr fırın taavuk
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmeği

19.00
semiz otu
2 dilim kepek ekmeği

20:00-21.00 kicbox antemanı

Yatma düzeninden değilde karbonhidrat çok tüketiyorsunuz. Proteini ise oldukça az. O yüzden çok fazla kas kaybı yaşayabilirsiniz. Verdiğiniz kilolar sağlıklı olmayacak tabi verebilirseniz

Yatma düzeninden değilde karbonhidrat çok tüketiyorsunuz. Proteini ise oldukça az. O yüzden çok fazla kas kaybı yaşayabilirsiniz. Verdiğiniz kilolar sağlıklı olmayacak tabi verebilirseniz

protein ihtiyacını gidermek için sabah kahvaltıda haşlanmış yumurtayla kepek ekmeğinden yapılmış kaşaarlı tost yiyorum ki normalde bunları ağzıma sürmezdim normalde ayrıva öbür 2 ana öğünden birindem utaka yoğurt, cacık vb tüketmey çalışıyorum daha fazla nasıl arttırabilirm protein tüketimini ?

protein ihtiyacını gidermek için sabah kahvaltıda haşlanmış yumurtayla kepek ekmeğinden yapılmış kaşaarlı tost yiyorum ki normalde bunları ağzıma sürmezdim normalde ayrıva öbür 2 ana öğünden birindem utaka yoğurt, cacık vb tüketmey çalışıyorum daha fazla nasıl arttırabilirm protein tüketimini ?

Bahsettikleriniz protein bile sayılmaz. Sabah 3-4 tane yumurta yiyin. Kepek ekmeği yavaş yavaş azaltın. Öğünlerde 150g et türevlerinden tüketin. Tavuk hindi dana balık vs. Lor peyniri tüketin 150g ete göre ucuzdur en azından. Baklagillerden alabilirsiniz yine nohutta mercimekte protein bulunur maddi durumunuz yoksa bunları tüketin. Günde 2 adet meyveyi geçmeyin

21.06.2012 itibariyle 97 kg olmuşum

bu günkü programım
12:15 kalkış

12:50 kahvaltı
kepek ekmeğinden yapılmış kaşarlı tost
2 adet yumurta
şekersiz yeşil çay

15:00 ara öğün
4 kaşık yoğurdun içine yarım elma rendelyip yedim

17.00
300 gr fırın tavuk
2 dilim kepek ekmeği
1 kase cacık

18:30 spor
25 dk yüryüş bandı
30 dk bisiklet
20*3 mekik
20*3 ayakları kalaır indir
20 dakika ağırlık çalışması

20.30
1 kase mercimek çorbası
100 gr tavuk
2 dilim kepek kmeği

ayğımdaki yaranın kanması yüzünden yürüyüş yapamadım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:42 ----------

bu ara kicbox antremanında sanırım sakatlandım 2-3 gündür vucut soğuduğu zamanlar fena canım yanıyor allahtan ağırlık çalışmasını cardio dan sonra yapıyorumda vucut ısınmış oluyor. Yoksa sırtımı kaşımaya çalıştığımda bile canım yanıyor :s:S

bu günkü programım

10.00 kalkış
10:15 kahvaltı
2 adet kepek ekmeğinden yapılmış tost
1 bardak şekersiz yeşil çay

13:00 ara öğün
2 adet aktivya yoğurt

15: 00
1 tabak taze fasülye
2 dilim kepek ekmeği

18:30
bir tbak mercimek çorbası