MesutG
Üye
Hareket Tam Nizami değil, son set yapılmıs bir Ağırlık.. Yaş 17 , 2 Yıldır bu spor ile uğrasıyorum.. Tavsiye ve Yorumlarınıza şimdiden Teşekkürler
http://twitpic.com/br9n2x
http://twitpic.com/br9n2x
Guzel bi agirlik. Ama Yardimli kaldirilan agirliklar yerine , son 2-3 tekrarda yardim alinan agirlik olsa daha iyi. Gene de iyi gibi.Yas itibari ile daha da cok artirabilirsin, yardimsiz 5-6 tekrar 120 kilo rahat cikarabilirsin gibime geliyor.
selamlar
vıdeonun ilk sanıyelerınde yandaki arkadaşın squat ını gordukten ve hocanın sana oyle bır bench bastırıp guzel demesıne hayret ettım doğrusu. acılen salonunu degıstırmeni tavsiye ediyorum , kolay gelsin..
Öncelikle herkese yorumları için teşekkür ederim. Bazı arkadaslar Kol ve Omuz adelelerimin yetersiz oldugunu soylemıs.. Bunu neye göre söylediklerini anlamıs degilim bu sporla 2 yıldır ugrasıyorum ama bazen desteksiz eleştiriler gelebiliyor. Herkese saygım sonsuz. Ben zaten hareketin Tam nizami olmadıgını ve son set basıldıgında belirttim. Ayrıyetten 4 set Fly + 3 set press bu toplam da 8. set yapar... En kısa zamanda Desteksiz bir şekilde görüntüye alıp sizlere ulastırıcam. Tekrardan Teşekkürler.
Öncelikle herkese yorumları için teşekkür ederim. Bazı arkadaslar Kol ve Omuz adelelerimin yetersiz oldugunu soylemıs.. Bunu neye göre söylediklerini anlamıs degilim bu sporla 2 yıldır ugrasıyorum ama bazen desteksiz eleştiriler gelebiliyor. Herkese saygım sonsuz. Ben zaten hareketin Tam nizami olmadıgını ve son set basıldıgında belirttim. Ayrıyetten 4 set Fly + 3 set press bu toplam da 8. set yapar... En kısa zamanda Desteksiz bir şekilde görüntüye alıp sizlere ulastırıcam. Tekrardan Teşekkürler.
Barla bench press gelmiş geçmiş en gereksiz hareket bence. Orda ağırlık elinden kaçsa(adamın tek elle tutabilme ihtimali yok) kaburgalarının ezileceğini ve hatta kalbine batıp ölebileceğini biliyo musun.
Barla bench press gelmiş geçmiş en gereksiz hareket bence. Orda ağırlık elinden kaçsa(adamın tek elle tutabilme ihtimali yok) kaburgalarının ezileceğini ve hatta kalbine batıp ölebileceğini biliyo musun. Ben ağır squat ve göğüs presslerde her zaman güvenlik ayarlı smith machine kullanırım. Bu harekette göğüs en çok en alt noktadan kollar yere paralel oluncaya dek çalışır. Ama sen bu kısmı yapmıyosun. Yaptığın hareket rack lockout. Triceps ve deltoidlerden sonra göğüs anca üçüncül kas grubu olarak devreye girer.