• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

120 kg dan 84 kg 1.5 yıllık emek

valla abicim helal olsun sendeki bu azme ben senin yerinde olsaydım çoktan bıkar bir arpa boyu yol alamazdım...
şimdi çalışmam konusunda bana bi ilham veriyorsun...
tebrikler...

Lütfen yeni resimler için tekrar başlık açmayın. Yeni mesajınız eski başlığınıza taşınmıştır.

evet arkadaşlar zamanımın çoğunu kilo verme ile uğraştım yaklaşık son 6 aydır body ye ağırlık veriyorum ölçülerim göğüs:108 omuz:121 kol:40 bel:86 bacak:58 eski fotolarımdan buldukça ekliycem kıyaslama amaçlı elimde şu an bir foto var onu eklemeye çalışıyorum eksiklerimi bildirirseniz memnun olurum.

fena görünmüyorsun

Eski fotograflarınla yeni vucudun arasindaki degisim gercekten ust duzey ancak ben bu vucudun 6 aylik olduguna inanmıyorum???

1.5 yıllık dıyor zaten 1 yıl kılo verme amaclı 6 ay kas yapma amaclı olarak yapmıs bu sporu..

Evet ne yazdıgını ben de okudum ancak 1 yıl sadece kilo verme amaclı calıstıysa kas kutlesinin bu sure zarfında gelistigini sanmıyorum. kilo verme amaclı calısmak demek calısmanın buyuk bir cogunlugunu kardioyla gecirmek demek anlıyorum. eger boyle bir calisma sistemi uygulandıysa su anda olusan vucudun kalan 6 ayda gelismesi bana zor geliyor. sanki o ilk 1 yıl icinde sadece kilo verme amacli calisilmamis kas kutlesini buyutme amacllı agirlik calismalari da yapilmis.

1 yıllık süreçte kilo verme amaçlı çalıştım fakat vücudumun sarkmaması için hocalarım verdiği hafif ağarlıklarla antremanlarıma devam ettim taki 1 sene sonunda hocamın artık biraz body yapalım demesi üstüne ağır antremanlara başladım inşallah açıklayıcı olmuştur yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Hakan aktaş dostum bişi merak ettim sormadan edemeyeceğim sen bu kadar kiloyu verdin ama vücüdunda hiç çatlak yada başka bişi olmadimi bunu nasil önledin yada ne yaptin bunun için cevap yazarsan sevinirm.

çok harika bi gelişim sanki sihirli degnek değmiş gibi zor olan kardiyo antrenman v.s değil motivasyonunu sonuna kadar koruyabilmek ve sende bunu çok iyi başarmışsın

sen beni gaza getirdin simdi :) nasil diyet uyguladin bu kiloya dusmek icin bizimle paylasir misin? ben turkiyede degilim. ortadogudayim ve burada olanaklarim kisitli. yani spor salonuna gitmek gibi. evde kendi imkanlarimla vucudumu isitip ter atiyorum. mekik cekiyorum. gnc marka thermo burst adli yag yakici urunu kullaniyorum spordan 1 saat once. kilo sorunu benim de var. yediklerime yaklasik 10 gundur dikkat ediyorum. ekmegi ve sekerli urunlerin hepsini kestim. farkini simdi daha iyi anliyorum. tekrar tebrik ederim.

Back
Yukarı