126kg den 82 ye hedef 72..!

Merhabalar herkese yaklasık 4 ayda 126 kilodan 82 kiloya kadar düştüm hedefim 72 kilo.
boy:181
kilo:82(şimdilik:d)
sağ sol
bilek:--18------------18
Önkol:29------------29
kol:---35-----------35.5
bacak:59---------59.5
baldır:40---------40

Göğüs:105
bel:94
kalça99.5

1nisan da 126 kiloydum
1mayıs 112 kilo
1haziran 100 kilo
1temmuz da 90 kilo
8 agustos 82 kilo

diyet sürecemde hiç bir ilaç yada destek ürün kullanmadım

8 Ağustos itibari ile 82.00 kg 17.1 kg yağ(%20.8) bulunmakta.
hedefim 72 kg 7.5 kg yağ(%9.1)

ancak son 1 haftadır hydroxycut elite kullanıyorum yanında Lcarnitine ve tabiki whey protein tozu:D

BESLENME:

Sabah:08.30 triod ilacim

***09.00 1 servis proteın ustune l-carnitine

***09.30kardıyo antremanı(1-1.5 saat)

***10.30 muscletech hydroxycut elitex2 kapsul

***11.30 kahvaltı

50 gr lor peyniri

1 dilim kepek ekmegi

3 yumurta akı

100gr yogurt

***13.00 1 porsiyon meyve (genelde 1 şeftali yada 200 gr cıvarı karpuz)

***13.30 muscletech hydroxycut elitex2 kapsul

*** 14.30 öğlen yemegi
150gr tavuk
2 dilim keğek ekmeği
1 domates
100 gram yogurt

*** 15.30 1 porsiyon meyve(genelde 1 şeftali yada 200 gr cıvarı karpuz)

***17.00 1 servis protein tozu

***17.00 agırlık antremanı

***18.00 1 servis protein tozu

***19.00 akşam yemeği

100gr tavuk göğüsü
2 dilim kepek ekmeği
100 gram yogurt

***20.45 1 porsiyon meyve(genelde 1 şeftali yada 200 gr cıvarı karpuz)

ANTREMAN:

1 gün kardiyo 1 gün agırlık + kardiyo seklınde.

***Tek kardiyo gunlerinde
5 dakika yurusuyus(5.7 km hızda) 10 dakika kosu(8.4km hızda) seklınde x3 set

20 dakika eliptical bisiklet

10 dakika normal bisiklet

mekik 25x4 set

twister 25x4 set

alt karın 25x4 set

15 dakika koşu(8.4km hızda)

20 dakika yürüyüş(5.7 km hızda)

***agırlık antremanın

bu gunlerde de kardiyoyu sabah 9 da yapıp agırlıgı 17.00 da calısıyorum.

*agırlık gunlerı kardıosu

15 dakka yuruyus(5.7 km hızda)

15 dakika koşu (8.4 km hızda)

10 dakika x 2 set eliptical

mekik 25x4 set

alt karın 25x4 set

15 dakika yürüyüş(5.7 km hızda)

akşam agırlık antremanında

1-Bench Press

2-Butterfly

3-Military Pres

4-Lateral

5-Barbell Curl

6- Triceps Pushdowns

7-Wide-Grip Lat Pulldown

8-Seated (Cable) Row

etki bölgesi ö.bacak a.bacak

9-Leg Extension

10-Leg CurL

bu gunden ıtırabaren tutacagım gunlugumu hedefim 72 kg tam 10 kg var bunu 3 haftafa yapmayı planlıyorum. sonucları sizinle paylaşacağım

bench_O

Tiroid hastatsımısın yoksa yağ yakımı içinmi kullanıyorsun

Tiroid hastatsımısın yoksa yağ yakımı içinmi kullanıyorsun

malesefki troid hastasıyım bu kiloyuda zaten 6 ayda aldım meger nedenı bu hastalıkmıs ılaclarımı duzgun kullanırsam 8-10 sene gıbı bır surede ıyılesme durumu olabılırmıs .

evet bu gun dıyet programına tam uymakla bırlıkte canım cok midye dolma cektı en mınıklerınden bır tane yedım ortalama 40 45 kalorı cıvarı onuda öğlen yemegındekı domatesı keserek dengeledım. bakalım bu hafta hedefım 3 kg yag yakmak becerebılecekmıyım. ayrıca carnıtıne yı gunde 2 servıse cıkardım hem kardıodan önce hemde agırlıktan önce ıcıyorum artık off gunlerde ıse tek servıse devam.

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

sayın arkadaslarım buda yağ ölçüm cıhazından cıkan verı kagıdı. bır sonrakı hafta ıle kıyaslayacagım.

bench_O

evet ıkı gundur nette sorun oldugu ıcın gıremedım. programıma harfı harfıne uymaya devam edıyorum. bu gun pazar oldugu ıcın off gun ancak bu gun 30 dakkalık setler halınde 3 set 1 er saat aralıklarla yuzme yapacagım carsamba gunune kadar yag durumu ne olacak . bu arada ac karnına yesılcay veya elmasırkelı ılık su iyi geliyor dıyorlar ancak deneyen arkadaslar pek fayda alamadılar:D

bu gun 60 dakika yuzme 45 dakıka basketbol olamk uzere vucudumu dınlendırdım ewdekı tartıya göe 1.8 kg vermısız hayıurlısı ınsallah hepsı yagdandır:D

bu gun 1 kucuk kase sutlac ve 3 adet etı tutku yedım dıyet lıstem dısında . en azından aldıgım kalorıyı yakmak adına 15 dakıka fazla kosu yaptım . son 2 gun tartı ıcın carsamba öglen saat 2 de randevum 3 gıbı sıtede sonucları paylasırım herkese kolay gelsın sımdıden.

bu gun tartıldım sayın arkadaslarım kılom 79.2 cıktı yag agırlıgım14.9 arkadaslar %18.81 u hafta antreman programımı ve beslenme duzenımı degıstırecegım yarın sızlerle paylasırım sayın arkadaslar

ARkadaşlar bu hafta antreman ve beslenme programımı degıstırdım sizlerlede paylaşıyorum.

BESLENME:

***sabah 8.30 triod ilacım

***09.00 1 servis protein tozu

***09.15 L carnitine

***09.30 kardiyo

***10.00 muscletech hydroxycut elitex2 kapsul

***11.00 kahvaltı
60 gram lor peyniri
2 dilim kepek ekmegi (kızarmış)
2 yumurta beyazı
1 domates
1 salatalık
1 bardak yeşil çay

*** 13.00 5 adet fındık yada 2 adet ceviz

*** 14.00 muscletech hydroxycut elitex2 kapsul

***14.45-15.00 öğlen yemeği
150 gram tavuk göğüsü
200 gram diyet yogurt
1 domates
1 dilim kepek ekmeği (kızarmış)
1 bardak yeşil çay

*** 17.00 antreman öncesi 1 servis protein tozu

***17.00-18.30 antreman

*** 18.30 1 servis protein tozu

*** 19.30 akşam yemeği

200 gram sebze yemeği(ıspanak kabak brokoli bamya yemeklerini dönüşümlü yiyorum)
1 dilik kepek ekmeği
100 gram diyet yoğurt

**20.45 1 porsiyon meyve( şeftali elma çilek yada kivi)

Günlük 81.5 gram protein besinlerden alıyorum. günde kullandığım 3 servis protein tozundan 24x3=72 gram protein alıyorum. toplamda günlük proteın alımım 153.5 gram

ANTREMAN PROGRAMIM

artık 2 gün antreman 1 gün of seklinde gidiyorum.

1.Gün sabah (09.30 kardiyo)
20 dakika 5.7 km hızda yürüyüş
30 dakika 8.4 km hızda koşu
30 dakika eliptik bisiklet

akşam 17.00 agırlık
5 dakika 8.4 km hızda koşu ısınmak için

Incline Bench Press
Incline Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (FLAT)
Dumbbell Curls
Concentration Curls
Hammer Curls
Wide-Grip Front Lat Pulldown
Straight Arm Pulldown
One Arm Dumbbell Rowing

8x4 set şeklinde

mekik 25x6
alt karın25x6
yan karın25x6
twister25x6 şeklinde karın hareketleri

2.gün sabah(09.30 kardiyo)
20 dakika 5.7 km hızda yürüyüş
30 dakika 8.4 km hızda koşu
30 dakika eliptik bisiklet

akşam 17.00 agırlık
5 dakika 8.4 km hızda koşu ısınmak için

OMUZ

Dumbell Press
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
Front Dumbbell Raises
Triceps Pushdowns With Rope Attachment
Dumbbell French
Dips
Leg Press
Lying Leg Curl (Hamstring Curl)
Leg Extension

8x4 set şeklinde

mekik 25x6
alt karın25x6
yan karın25x6
twister25x6 şeklinde karın hareketleri

3.Gün ( agırlık olmadıgı off gün agır kardiyo)sabah (09.30 kardiyo)

20dakika yürüyüş 5.7 km hızda
30 dakika koşu 8.4 km hızda
30 dakika eliptik
10 dakika yürüyüş5.7 km hızda
20 dakika eliptik
5 dakika yürüyüş5.7 km hızda
10 dakika eliptik

akşam 17.00

20dakika yürüyüş 5.7 km hızda
20 dakika koşu 8.4 km hızda
10 dakika yürüyüş5.7 km hızda
20 dakika eliptik
5 dakika yürüyüş5.7 km hızda
10 dakika eliptik

bu şekilde bir program hazırladım yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum sizce overtraining olmaz değilmi bu tempoda acaba ?

arkadaslar bır hafta boyunca eksıksız olarak bu programı uyguladım yarın saat 13.00 da randevum var ölçum ıcın bakalım bu hafta neler olmus sonucları sızınle paylasacagım hedefım 2 kg yagdı ınsallah ulasmısımdır hedefıme :D

evet arkadaşlar kilom78.1 yağ agırlıgım ıse 13.2 kg olarak cıktı. 1.1kg kılo vermeme ragmen 1.7 kg yag yakmısım. neden kas kutlemın ve suyumunda artması. yag oranım %16.91 görunuyor. gıt gıde yaklasıyoruz hedefe bakalım %10 ları tutturabılecekmıyız.

euthyrox kullanıyorum ben ancak levotiron da kullanılıyor sanırım etken madde ve ıcerıklerı aynıymıs ancak ıkı farklı fırma yoksa ıcerık aynı dıyor doktorlar hatta euthyrox kullanırken ılac bulamadın arada levotiron ıcsen bıle sorun olmaz dıyorlar bılgınıze . ancak genede bır endoktrın uzmanınıza danısmanızda fayda var .

Tabi tabi tiroid kullanıcağımdan değil de ilacı merak ettim. Tiroid ilacları doktor izni olmadan kullanılınca cok sakat durumlar ortaya cıkarabilir.

Gelişmeleri bekliyorum. Kolay gelsin çabalarınızda.

Tiroid ilacını ne zamandır aldığını merak ettim. Zayıflama başlangıcından itibaren mi, yoksa son zamanlarda mı? Diyetin etkisi ile metobolizmada düşüklüğü sonucu ortaya çıkmış olabilir. Ben de böyle oldu. özellikle düşük k.hidrat tüketimi dolayısıyla olduğunu sanıyorum, normal diyette düzelebilir.

6 aydır kullanıyorsan, zayıflamana etkisi olmuş olabilir, ki sanıyorum en fazla bir aydır kullanıyorsun.

Tabi tabi tiroid kullanıcağımdan değil de ilacı merak ettim. Tiroid ilacları doktor izni olmadan kullanılınca cok sakat durumlar ortaya cıkarabilir.

Gelişmeleri bekliyorum. Kolay gelsin çabalarınızda.

ben troid hastasıyım o yuzden kullanıyorum :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:28 ----------

Tiroid ilacını ne zamandır aldığını merak ettim. Zayıflama başlangıcından itibaren mi, yoksa son zamanlarda mı? Diyetin etkisi ile metobolizmada düşüklüğü sonucu ortaya çıkmış olabilir. Ben de böyle oldu. özellikle düşük k.hidrat tüketimi dolayısıyla olduğunu sanıyorum, normal diyette düzelebilir.

6 aydır kullanıyorsan, zayıflamana etkisi olmuş olabilir, ki sanıyorum en fazla bir aydır kullanıyorsun.

2 senedır kullanıyorum ancak hep uc gun kullanıp 5 gun aksatırdım ancak baal metebolızma hızım 900 kalorıye kadar dusmutu en son ph degerlerımı olcturdugumde. yanı ph degerlerı sonucu doktor 900-1000 kalorı yakar demıstı bunyeme o zamandan berı duzenlı kullanmaya basladım. yaklasık 5 aydır duzenlı kullanıyorum(en fazla 3 gun aksatmısımdır.) zayıflamaya etkısı su sekılde oldu troıd bezlerım calısınca normal ınsan gıbı kalorı yakınca kılo vermem hızlandı. ancak doktor zayıflıktan ölsem bıle kı öle bırsey olmaz bunu kullanmam gerektıgını söledı cunkı kılodan zıyade ılerde kansere dönuyormus bazıları.

arkadaşlar 4 gundur kız arkadasımla tatılden dolayı tum dıyet ve beslenme duzenım mahvoldu 4 gunde ortalama 30bin kalorı almısımdır sanırım:( gunde 10 bıra 2 kadeh vıskı 80 gramlık cikolatalardan ıkıtane:( 2tane 250ml burn :( 2 sımıt :( yaglı börekler :( baklava lokma gıbı hamurlu ve yaglı tatlılar:( gunde 2 3 tane proteın bar :( 320 kalorı olanlardan :( kahvaltıda kasar peynırı sucuk :( öğlen yemeklerı patates kızartası :( bıranın yanındada var tabıkıde :( hep beyaz ekmek tukettım :( sahılde mıdye dolmalar :( sayıları hep abartı oldu 4 gun bu sekılde yedım hatta 5 gun oldu yanı :( sıfır kardıyo ve agırlık antremanı mıgdem hala bulanıyor yarın tekrar dıyetısyene gıdıp olculecegım ınsallah kılo almamısımdır dıyecegım ama ben 1-2 kıloya bıle razıyım hayatımın hıcc bır donemınde yemedıgımı yedım :d 5 aya yakın cok sert dıyetın sonu böyle oluyormus demekkı :) yarın kı olcum sonuclarıma gore yenıden dıyet programı yazacak dıyetısyenım .

Hocam utanmasan benide yicekmissin :D

Neyse afiyet olsun bişey olmaz.

cidden birşey olamıs ama :D kilom 78.6 yağ agırlıgı11.3 kg yag oranı %14.39 olarak guneldır. bu gunden ıtıbaen kıbrıstayım:D

bu gun sabah kaltım troıd ılacımın ustune 1 servıs whey ıctım termojenık yag yakıcımı aldıktan 1 saat sonra
2 yumurta beyazı
1 dılım kepek ekmeı(30gr)
1 domates
100gr lor peynırı
500ml sekersız lımonata (100ml 0.9 kal :D)

antreman olarakta hale flexor hocamızın 2 aylık programını uyguluyorum.

öğlen yemeğinde 200 gram ton balıgı 1 domates 1 dılım ekmek saat 4 de antremana gıttım. saat 5 de bır servıs whey içtim 45 dakika sonra bsn amoni x 1 servis . saat 18.45 de 150 gram tavuk göğüsü 1 dilim ekmek 100 gram diyet yogurt yedım. saat 20.30 gıbı 3 4 cevız yıyıp yatarkende 1 servıs whey ıcecegım bu gunluk bu kadar...

Back
Yukarı