13 Yaşındayım Yardımlarınızı Bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kose81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kose81

Üye
Merhabalar ben 13 yaşındayı 1.68 boyum 56 kilom var.Bilinçsizlikten 2 ay boyunca p90x yaptım fakat saolsun bi abim sayesinde akıllandım bu yaşta ağırlık kötü biliyorum.Size Birkaç soru soracağım ama öncelikle hedeflerimi söylemek istiyorum:
Basket oynuyorum (amatör) boyumun uzamasını istiyorum
Yaza kadar yağlarımı eritmeyi karın kaslarımı çıkarmak istiyorum.
2 Gündür şınav-mekik-squat-barfiks karışık yapıyorum diyebilirim fakat karnım çok acımaya başladı :D Neyse sorulara geçelim
1-Hedeflerime ulaşmak için ne yapmamı önerirsiniz?
2-Hergün mekik çekmenin sıkıntısı varmıdır dediğim gibi ağrı yapıyor ama yakında alışırım diye düşünüyorum 1 gün bile yapmayınca üzülüyorum
3-Street workout denemek istiyorum uygun mudur? uygunsa başlangıç programı verebilirmisiniz?
Bir de şunu belirtiyim öğlenleri 1-2 saat kendim çalışacağım akşamlarıda babamla spor salonuna gidiyoruz (ben sadece yokuş çıkıp bisiklet sürüp mekik çekiyorum) Şimdiden yardımlarınız için minnettarım... Edit:Aksam fotografimi atabilirim

Son düzenleme:
hergün mekik çekerek pek bi etki olmaz değişik hareketlerle vücudu şaşırtmak lazım hep aynı hareketle geliştilmez kaslar ve sadece mekikle üst karın çlıştırırsın alt karın içinde hareket yapman lazım değişik hareketler yap herzaman için hafif ağırlıklarla çalışabilirsin ağırlıkları hafif tut 12 tekrar falan çalış kol falan çok takma kafana yaşın küçük baskete devam

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı