13 Yaş 45 kilodan 55 Kiloya 3 Ay (5) Dönüşüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dxsadad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Bundan Önce 1 Aylık Değişimin Fotoğraflarını Atmıştım.
O Süreden İtibaren Sakatlanmalar Yaşadım.5 Ay Geçti Ancak 3 Ay Spor Yapabildim Ve Yapıyorum.

İlk Gün:
S1AXIzV.jpg

Kilolu Gibi Görünüyorum Ama 45 Kiloluydum Ve Karnım Yağ Doluydu
1 Ay Şöyle Geçti:
JjGcjOn.jpg

Hergün 2-3 Saatimi Veriyordum Ve Günde 1000 Mekik Çekiyordum
Şeker,Beyaz Ekmek (Kepekli Ekmek Yiyordum Günde 2 Dilim) Pirinç Yemiyordum.Tabi Peynir,Süt Gibi Protein Kaynaklarını Tüketiyordum.
6.Hafta Tıka Basa Balık Yemiştim ^^
n7zM3VJ.jpg

2.Ayım: Aç Karnına Antreman Sonrası Halim
Elthz1h.jpg

2 Ay Omzumda Yaralanma Oldu Ve Spor Yapamadım

4.Ay Tok Karnına ^^
2QKiIFD.jpg

4. Aydan Sonra Sadece Karın Egzersizi ve Şınav Çekiyordum Ayriyetten 2Kg Dumbellarım Vardı Ama
4. Ayın Sonu P90Xe Başladım 5 Ve 8 Kg Dumbell Aldım
P90X 1. Ay:
sczi9jP.jpg

Şimdi Öğle Yemeğinden Sonra (P90X 3. Hafta Sonu)
YSowKsJ.jpg

Not:Karın Kaslarım Işığın Azizliğinden Görünmemiş Çok Olmasa Bile Var

3. Aydan Sonra (Kolum İyileşmişti) Kol Çalışmalarına Başladım
Hep Şınav Çekiyodum 2Kg Dumbell Kaldırıyordum.
NZkObqV.jpg

Not:Emin Olun Elimden Geldiğince Sıktım

Kolumun Resmini P90Xe Başladığım Günkü Antreman Sonuna Kadar Çekmedim
9M4Q5ka.png

Not:Allah Belamı Versin ki ne Bir Montaj Var Ne de Başkasının Kolu Diğer Kolum Böyle Değildi Ancak Sıktığımda Bu Böyle Göründü

Geçen Hafta 50 Şınav Çekmiştim Ondan Sonrası
35BmMB1.jpg

Bugün Omuz-Kol Antremanı Sonucu:
U7gyL5o.jpg

Son Hallerim:
YSowKsJ.jpg

U7gyL5o.jpg

Sizce Genel Olarak Nereleri Çalıştırmalıyım?
Teşekkür Ederim

En kısa zamanda hentbol veya basketbol oynamaya başla.İnanılmaz bir wingspan in var direkt göze çarpıyor.Daha çok küçüksün 13 yaşında p90x falan bana kalırsa gereksiz

iyide arkadaş muhtemelen ergenlik döneminde ve bu dönemde önce kollar ve bacaklar uzar ondan biraz kollar uzun gibi duruyor sanırım.

Yeniden Ölçtüm Yanlış Ölçmüşüm 163
Boyum 159
Selçuk Aydın 30 yaşında 1,70 boyunda ve reach 165, sen daha 13 yaşındasın.. ordan hesapla.. oldukça iyi.. basketbol a yönelmen çok daha iyi olur bu yaşlarda.. ilerde boksta da avantajlı olursun..

Selçuk Aydın 30 yaşında 1,70 boyunda ve reach 165, sen daha 13 yaşındasın.. ordan hesapla.. oldukça iyi.. basketbol a yönelmen çok daha iyi olur bu yaşlarda.. ilerde boksta da avantajlı olursun..
Forumda Öyle Bi Konu Var Hatta Onu Kısaymış Zaten Normali Galiba Birkaç Santim Uzun Oluyomuş
Biraz Basket Oynayabiliyorum
Sınıfta Yaptığımız Dövüşte Pes Ediyolar Yumruklarım Güçlü (Kavga Değil Dövüş)
Geçen Günlerde 50 Şınava Kadar Çıktım
Zaten Güç Var Birazcık Arkadaşlarım da Öyle Diyo

Forumda Öyle Bi Konu Var Hatta Onu Kısaymış Zaten Normali Galiba Birkaç Santim Uzun Oluyomuş
Biraz Basket Oynayabiliyorum
Sınıfta Yaptığımız Dövüşte Pes Ediyolar Yumruklarım Güçlü (Kavga Değil Dövüş)
Geçen Günlerde 50 Şınava Kadar Çıktım
Zaten Güç Var Birazcık Arkadaşlarım da Öyle Diyo
Onun reach i kisa ama Türkiyedeki en iyi profesyonel boksör şu anda.. senin boyun ve kolların daha uzayacak ona göre hesapla..

Şimdi Boksör Ve Basketbolda Avantajım mı Olur?
Boksta sıkletlere göre avantaj.. basketbol için çok büyük avantaj diyemeyiz boyuna bakarak.. bu yaşlarda vucut gelistirmeden ziyade basketbol, voleybol veya hentbol benzeri takım sporları veya yüzmeye yönelmen daha iyi olur senin için.. 3-4 sene sonra da vücut geliştirmeye devam edebilirsin..

Boksta sıkletlere göre avantaj.. basketbol için çok büyük avantaj diyemeyiz boyuna bakarak.. bu yaşlarda vucut gelistirmeden ziyade basketbol, voleybol veya hentbol benzeri takım sporları veya yüzmeye yönelmen daha iyi olur senin için.. 3-4 sene sonra da vücut geliştirmeye devam edebilirsin..
Sağol

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı