• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14 ay öncesi ve şu anki durumum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bodyciz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağolsun Çağlar hacom sayesinde uzun ve hevesli bir yola birlikte adım attık. onun tecrübesinden emindim. haftada 3 gün antrenman yaptım. beslenme, suplement ve antrenmanlarımda sürekli yanımda oldu. her hafta farklı antrenmanlar yaptırdı. suplement olarak aminoasit, protein, glutamine, glucosamine kullanmam gereken suplementlerdi. kilo vererek kas yapımı oluşturmam gerekiyordu o yüzden karbonhidrat olarak suplement kullanmıyordum. sadece günlük yiyeceklerimle yerine koymaya çalıştım. tabiki bunların ölçüleri gramajları herkese göre değişiyor. herkesin kendi kilosuna ve anotomisine göre suplement ve antrenman uygulaması gerekiyor.

tebrikler hocam çok güzel kandırdın arkadaşları

beyinsizmisiniz beyler o göbek 14 ayda böyle olurmu heralde doğum yaptın ALLAH analı babalı büyütsün

Tabi biraz mizah katmak için göbeğimi birazda kendim şişirdim :) bu da yeni fotolarım gülmek serbest

Eklentiler

• sinan (1).jpg
    sinan (1).jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 460
  • sinan (2).jpg
    sinan (2).jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 475
gerçekten tebrik ederim çok büyük bi azim,sabır,gelişme. Göbek pek sarkık olmadığı gibi fazla sıkı gibi gözüküyo o yüzden hamile gibi duruyo dedikleri doğru :)

Back
Yukarı