• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14 aylık gelişim tavsiyeleriniz lütfen

Eksik Olan Ve Ağırlıklı Çalışmam Gereken Bölge

• Omuz

Votes: 22 16,7%
  • Gögüs

Votes: 29 22,0%
  • Sırt

Votes: 6 4,5%
  • Karın

Votes: 11 8,3%
  • Kol

Votes: 64 48,5%

• Total voters
    132
  • Poll closed .
Volkan eğer spora çok araştırma yapmadan başladıysan olabilir.Sonuçta bu ilk 14 haftan, e herhalde öğrenmişsindir birşeyler artık ama bence 0 asla değilsin bunu bil sadece vücut ve spor bilgin konusunda söylemiyorum, kafa yapın olarak söylüyorum.Ama önceden dediğim gibi mutlaka ayrıntıya inmelisin, didik didik en ince noktaları bulmalısın.

bel bölgende sanki yag var onlarıda eritmen gerekli...

Fit bir vücut.Eğer ben iri olmak istiyorum diyorsan antremandan çok beslenmeni gözden geçirmeni öneririm.
Ben de başlarda beslenmeyi önemsemezdim.
Ama beslenme çok önemli.
Onun dışında güzel vücudun var.

Siklarin icinde hepsi olmadigi icin en zayif gorunen nokta kollar bence, fakat genel olarak gercekten hacime ihtiyacin var. Iyi bir yoldasin 49 dan 62 ye cikmak yasininda verdigi gelisme surecinde olan bir gelisme olabilir. O yuzden simdi gercek kilo alma zorlugu basliyabilir. Arkadaslarin da yazdigi gibi HACIM HACIM HACIM

eksık beslenme, 14 ayda çok az gelişmişsın. çalışmamış bırınden az bı farkın var.

salonda çalışmıyorsun galıba. evde 14 ay ve bu gelişim yınede az.
ağırlıkları arttır beslenmeyı duzenle

Back
Yukarı