• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14 aylık gelişim tavsiyeleriniz lütfen

Eksik Olan Ve Ağırlıklı Çalışmam Gereken Bölge

• Omuz

Votes: 22 16,7%
  • Gögüs

Votes: 29 22,0%
  • Sırt

Votes: 6 4,5%
  • Karın

Votes: 11 8,3%
  • Kol

Votes: 64 48,5%

• Total voters
    132
  • Poll closed .
boksbody'nin yorumuna bakarsan orada sana ne gerektiğini söylemiş.Vücudun iyi bence...

Şuan eksik gördüğüm bölgeler,Kol ve omuz.49 kg'dan 62 kg'a çıkmak +kas yapmak zor.Ama biraz daha bicepsleri geliştirebilirdin.

Sanıyorum Ektomorf vücut tipine sahipsiniz. Bu da hacim almayı zorlaştırır fakat 49 kilodan yağlanmadan 62 kiloya çıkmak da başarıdır. 14 ay çalışmak azimli olduğunuzu gösterir, bu azmi muhafaza edin...

Selamlar...

Sanıyorum Ektomorf vücut tipine sahipsiniz. Bu da hacim almayı zorlaştırır fakat 49 kilodan yağlanmadan 62 kiloya çıkmak da başarıdır. 14 ay çalışmak azimli olduğunuzu gösterir, bu azmi muhafaza edin...

Selamlar...

selam teşekkür ederim yorum için dedigin gibi ektomorf vucüduna sahibim azmini bundan sonraki izleyecegim yol göstercek bunlarda sizin desteginizle.. zaten spor salonlarının çogu para kazanmak için var

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:56 ----------

Şuan eksik gördüğüm bölgeler,Kol ve omuz.49 kg'dan 62 kg'a çıkmak +kas yapmak zor.Ama biraz daha bicepsleri geliştirebilirdin.

haklısın full gögüs bastım onuda yanlış yaptım içler boş üst yok salona yazıldıgımda oralara özen göstercem omuz ve kolada tabiki

yeni yazılacağın salondaki antreman programın nedir? belli olunca ona göre görüşelim

ileridegüzel vücut olacağı kesin şu anda alttan temelleri atılmış gibi.

Eksik bölgeler var ancak ; bunlara genetik te diyebiliriz ancak ilk resimler olmadığından tam olarak süper gelişme v.s diyemeyiz.

Ama baştada dediğim gibi bi 14 ay daha ara vermeden devam et eksik bölgeler dolacak daha yi olacak .

Kolay gelsin.

teşşekkür ederim yorum atan herkese hedefim hacimlenmek ve eksik yerleri gidermek olucak bu yorum insanlara cidden yardımcı oluyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:50 ----------

ileridegüzel vücut olacağı kesin şu anda alttan temelleri atılmış gibi.

Eksik bölgeler var ancak ; bunlara genetik te diyebiliriz ancak ilk resimler olmadığından tam olarak süper gelişme v.s diyemeyiz.

Ama baştada dediğim gibi bi 14 ay daha ara vermeden devam et eksik bölgeler dolacak daha yi olacak .

Kolay gelsin.

ilk halimde 49 kiloydum nefesimi içeri çekince kendimden nefret ediyordum :) sana göre izlemem gereken yol ne hacim alarak kol omuz bacaga mı yüklenmek

14 aymıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı olm sen ne yaptın adamlar 6 ayda arnoldoluo sen ..............

14 aymıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı olm sen ne yaptın adamlar 6 ayda arnoldoluo sen ..............
Adamı çok kolay bir şekilde küçümsemişsin. Herkesin imkanları malesef aynı olmuyor. Herkes iyi beslenemiyor. Adam iyi kötü emek vermiş. Elinden gelenin demekki en iyisi bu.

güzel kardeşim yanlış anlama ama 14 ay cektıgın cıleye yazık bence 14 ay sureklı olarak calıstıysan 0'sın suan motıvasyonunu bıtırıyorum belkı ama durum bu gaıner proteın tozu al 3 ay da daha cok gelısır sıfır baslayan kılo alamıyosan ek besın al.

güzel kardeşim yanlış anlama ama 14 ay cektıgın cıleye yazık bence 14 ay sureklı olarak calıstıysan 0'sın suan motıvasyonunu bıtırıyorum belkı ama durum bu gaıner proteın tozu al 3 ay da daha cok gelısır sıfır baslayan kılo alamıyosan ek besın al.

14 aylık çalışma sonucu gelişimini beğenmediğiniz insana ilk tavsiyeniz protein tozu ve gainer al ise, bence sizin de bayağı bir bilinçlenmeye ihtiyacınız var demektir...

Volkan3545, diğer arkadaşların da belirttiği üzere ilk etapta kol ve göğüs bölgen için bolca ter dökmen gerektiği görülüyor. Vücut inşasının sabır ve disiplin işi olduğunu biliyorsun. Zaman içerisinde, bilinçli tavsiyeler ile, istediğin ölçülere ulaşacağına eminim.

benim açımdan bir fit vucüt yoktu amaçlarımda kilo almak vardı dedigim gibi şimdi body zamani ve sizden istedigimde izlemem gereken yol hakkında fikir alışverişi çogunuz yardımcı oldunuz çok teşşekkür ederim

Kol çok göze çarpıyor eksiklik konusunda omuz da öyle eğer bu vücudun 14 sonucunda olduysa sana bi şeyleri ya yanlış biliyorsun yada bildiğin halde eksik yapıyorsun derim. Kol ve omuz da eksiklik var derken diğer bölgeler iyi demiyorum sadece 14 ay için eksik diyorum ama pes etmek yok iyi şanslar.Forumda araştırma yapmayı unutma.

Back
Yukarı