• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

15 AYLIK HİÇ BİR EK TAKVİYESİZ DEĞİŞİM (jinekomasti geçti gibi)

Ben bu spora artık gönül bağladım diyebilirim. 15 ayı doldurucam artık ve hayatımı adamayı düşnüüyorum. Neyse fazla uzatmadan konuya geçelim ilk fotograflar çalışmaya başladıgım ilk günlerden. Dikkatli bakarsanız göğüsümdeki jinekomastiyide görebilirsiniz.Tamamen geçti diyemem ama büyük bir ölçüde düzelttim diyebilirim. Ben bu vücudu yaparken ne 1gr toz ne 1gr amino vs. kullandım. Tamamen takviyesiz :)
IMG-20140510-WA0005.jpg
IMG-20140806-WA0011.jpg
IMG_20150829_001920.jpg

Helalin var. :) Senin en büyük şansın simetrinin düzgün olması ve yağlı vücudunun olmaması.

Helalin var. :) Senin en büyük şansın simetrinin düzgün olması ve yağlı vücudunun olmaması.
ben 1.5 2 sene öncesine kadar göbeğimi içime çekerek yürüyordum 17kg zayıflayıp vücut çalışmaya başladım :)[DOUBLEPOST=1440840923][/DOUBLEPOST]
valla helal olsun kardeşim, jinekomasti ameliyatı olmadın sanırım?
hayır kardeşim olacaktım ama vazgeçtim, pişman değilim vazgeçtigim için. Ama şu seni yanıltmasın jinokomastim aşırı değildi ve ben bunu neredeyse düzelttim diyebilirim kişiden kişiye değişir bu öncelikle doktoruna gitmek lazım

kaç kg idin spora başlamadan önce kaç kg olunca bulka başladın
vücut çalışmaya başladıgım zaman 70 kg idim. Şuan 78-79 arasında oynuyor. Açıkçası ben bulku abartmadım sabah ve öğlen yeterince karb alıyorum akşam ise karb almıyorum. Yani bulk dönemine girdim diyebilirim ama saçmalamaya başlayınca ( yağlı şekerli ürünlere yönelmeye başladım ) bulku kestim ve ilk dedigim gibi beslenmeye başladım.

vücut çalışmaya başladıgım zaman 70 kg idim. Şuan 78-79 arasında oynuyor. Açıkçası ben bulku abartmadım sabah ve öğlen yeterince karb alıyorum akşam ise karb almıyorum. Yani bulk dönemine girdim diyebilirim ama saçmalamaya başlayınca ( yağlı şekerli ürünlere yönelmeye başladım ) bulku kestim ve ilk dedigim gibi beslenmeye başladım.
Nekadar karbo kalori aldiniz gunluk ve bulk yapmadi iseniz nasil.beslenip.kaslari buyuttunuz

Hocam helal olsun ayrıca son fotoğrafı koy bir yere kimse jinekomasti falan demez aklına bile gelmez tamamen geçmiş kısaca, tebrikler

sabah 100 grama yakın yulaf ezmesi, öğlen 200-300 gr bulgur pilavı bide ara ögünde çavdar ekmeginin arasına lor peyniri koyuyordum[DOUBLEPOST=1441103480][/DOUBLEPOST]
Çok teşekkür ederim
Peki bulguru nasil tukettiniz pisirdinizmi hasladinizmi ve gobekteki kalin yag eritme icin oneriniz nedir bide.karnin cok sisiyo hep yaniltiyor beni

Peki bulguru nasil tukettiniz pisirdinizmi hasladinizmi ve gobekteki kalin yag eritme icin oneriniz nedir bide.karnin cok sisiyo hep yaniltiyor beni
tuzsuz bir şekilde pişirdim ama gobekteki yağı eritmek istiyorsan ağırlık çalışmasına başka ve interval koşular yap 1 ay içerisinde bile farkı göreceksin tabiki karın egzersizlerini unutma ;) iyi sporlar :cool:

Back
Yukarı