İm 2 Dangerous
Üye
Öncelikle herkese iyi forumlar ve merhaba.Yazım biraz uzun olabilir yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım.
1997 19 Mayıs doğumluyum yani nerdeyse 15 yaşındayım. 2 aydır spor salonuna kilo almak için gidiyorum.(ama kiloyla birlikte vücut da yapıyorum ). Boyum 2 ay önce başladığım da 1.69 du , şimdi 1.71 buçuk. Kilom başladığım da 47.300 müş şimdi 48,800
(gün de 6 öğün yemeye çalışıyorum.pilav , tavuk , yumurta , makarna , taze sıkılmış meyva suları ve muzlu süt ile beslenmeye çalışıyorum.Bana kahvaltı da , ara öğünler de , öğlen ve akşam yemeğin de kilo almak için neler yemem gerektiğini yazabilirseniz çok teşekkür ederim)
Salon da çalışırken fazla ağırlığa girmiyorum mesela zorlanarak kaldırabildiğim ağırlıkların sadece yarısını kaldırıyorum , çünkü kas yırtılması ve boy uzamasını engellemesinden korkuyorum...
Ve bu gün 1.temel programdan çıkıp yeni bir programa girdim , eski ve yeni programımı + vücut ölçülerimi şimdi yazıcam.Yorum yapıp , boyumun uzaması ve kilo almam hakkın da yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
2 ay önceki vücut ölçülerim :
Boy: 1.69 / Kilo: 47.300 / Omuz :97 / Göğüs:79 / Kol : 24.5
/ Bacak :48/47 / Bel 65/68
Heralde aklınız da beni canlandırıp ne kadar zayıf olduğumu anlamışsınızdır
Salon da 2 ay yaptığım hareket programım :
Antremandan Önce:
Bisiklet: (3dk)
Abdominal Machine/Ağırlıklı Makinada Mekik : 30
Şınav /Push up : 5 tane şınav
Barfiks : İlk haftalar çok zor 1 tane yapıyordum şimdi 4-5 tane yapabiliyorum.
Streching: 2-3 dk
1.Temel Program
Lying Chest Machina/Yatarak Makinada Göğüs itiş : Set 3 / Tekrar:8-8-6
Seated Chest Machina / Oturarak Makinada Göğüs İtiş : Set 3 /Tekrar:8-8-6
Peck-Deck(POLARIS)/ Makinada Açma Kapama Kelebek:Set 3 / Tekrar:8-8-6
Dumbell Side Lateral / Dumbelleri Yana Açma : Set 2 / Tekrar : 8-6
Seated Behind Neck Press Machine/Makinada Omuz Press:Set 3:/Tekrar:8-6-6
Pull Down(Front) / Makinada Yukarıdan Göğüse Çekme:Set 3/Tekrar: 8-8-8
Altarnate Dumbell Curl/Dumbeller ile sağ sol kol bükme:Set 2/Tekrar 8-8
Standing Barbell Curl / Ayakta Bar İle Kol Bükme : Set 3/ Tekrar: 8-6-6
Push Burl/Makinada Aşağı İtis : Set 3 /Tekrar:8-8-6
Leg Extention/Makinada Bacakları Öne Kaldırma : Set 3/Tekrar: 8-8-8
Leg CURL/Makinada Bacakları geriye bükme: Set 3/Tekrar: 8-8-8
Antremandan sonra:
Abdominal Machine/Ağırlıklı Makinada Mekik: Tekrar: 30 /Set 1
Barfiks: Tekrar:5 set/1
Evet , 2 ay bunları yaptım. ve bu gün yeni programa geçtim yeni program da çok değişik hareketler var ve bu hareketler karın , kol , bacak , omuz ağırlıklı. isterseniz yeni programımı da yazabilirim.Şimdi yeni 2 ay spordan sonra ki vücut ölçülerimi yazacağım hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.
Boy:1.71 buçuk /Kilo:48,400/Omuz:101/ Göğüs:79/Kol:27/28 /Bacak: 48/47 /Bel 67/71
evet çok fazla kilo alamadığımı biliyorum ama 2 ay içinde 3 kere hastalık geçirdim.
Şimdi bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz çok çok çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden .
Soru 1-) 2 ayda nerdeyse 3 santim boy uzaması oldu , Acaba 6 ay sonra boyum kaç olabilir?(Neden 6 ay diye belirtmiş derseniz bu deli , okulumu bu sene dondurdum ve 6 ay sonra arkadaşlarım lise 2 ye geçmiş ben de lise 1 e başlamış olacağım. kısa kalmak istemiyorum.[Kısadan kastım arkadaşlarıma göre kısa kalmak istemiyorum hepsi 1.77 1.78 ] )
Soru 2-) Yaza kadar vücudum ne kadar gelişir? Şahsen bu sporu 3-4 sene daha yapıp başka bir spora yönelmeyi düşünüyorum yüzme gibi.
Soru 3-) Ben neden bu kadar zayıfım allahım yaaaaaa !
Neyse sorumu soruyorum , ara öğünler de ne yiyeceğimi bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?
Soru 4-) Bu hafta protein tozu alıcam , protein tozunu ne zaman kullanıyım (Spordan önce , sonra ,yaparken ??? ),
ben den bu kadar o kadar yazdım umarım cevap verirsiniz , teşekkürler. kolay gelsinbench_O
1997 19 Mayıs doğumluyum yani nerdeyse 15 yaşındayım. 2 aydır spor salonuna kilo almak için gidiyorum.(ama kiloyla birlikte vücut da yapıyorum ). Boyum 2 ay önce başladığım da 1.69 du , şimdi 1.71 buçuk. Kilom başladığım da 47.300 müş şimdi 48,800
(gün de 6 öğün yemeye çalışıyorum.pilav , tavuk , yumurta , makarna , taze sıkılmış meyva suları ve muzlu süt ile beslenmeye çalışıyorum.Bana kahvaltı da , ara öğünler de , öğlen ve akşam yemeğin de kilo almak için neler yemem gerektiğini yazabilirseniz çok teşekkür ederim)
Salon da çalışırken fazla ağırlığa girmiyorum mesela zorlanarak kaldırabildiğim ağırlıkların sadece yarısını kaldırıyorum , çünkü kas yırtılması ve boy uzamasını engellemesinden korkuyorum...
Ve bu gün 1.temel programdan çıkıp yeni bir programa girdim , eski ve yeni programımı + vücut ölçülerimi şimdi yazıcam.Yorum yapıp , boyumun uzaması ve kilo almam hakkın da yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
2 ay önceki vücut ölçülerim :
Boy: 1.69 / Kilo: 47.300 / Omuz :97 / Göğüs:79 / Kol : 24.5

Heralde aklınız da beni canlandırıp ne kadar zayıf olduğumu anlamışsınızdır

Salon da 2 ay yaptığım hareket programım :
Antremandan Önce:
Bisiklet: (3dk)
Abdominal Machine/Ağırlıklı Makinada Mekik : 30
Şınav /Push up : 5 tane şınav
Barfiks : İlk haftalar çok zor 1 tane yapıyordum şimdi 4-5 tane yapabiliyorum.
Streching: 2-3 dk
1.Temel Program
Lying Chest Machina/Yatarak Makinada Göğüs itiş : Set 3 / Tekrar:8-8-6
Seated Chest Machina / Oturarak Makinada Göğüs İtiş : Set 3 /Tekrar:8-8-6
Peck-Deck(POLARIS)/ Makinada Açma Kapama Kelebek:Set 3 / Tekrar:8-8-6
Dumbell Side Lateral / Dumbelleri Yana Açma : Set 2 / Tekrar : 8-6
Seated Behind Neck Press Machine/Makinada Omuz Press:Set 3:/Tekrar:8-6-6
Pull Down(Front) / Makinada Yukarıdan Göğüse Çekme:Set 3/Tekrar: 8-8-8
Altarnate Dumbell Curl/Dumbeller ile sağ sol kol bükme:Set 2/Tekrar 8-8
Standing Barbell Curl / Ayakta Bar İle Kol Bükme : Set 3/ Tekrar: 8-6-6
Push Burl/Makinada Aşağı İtis : Set 3 /Tekrar:8-8-6
Leg Extention/Makinada Bacakları Öne Kaldırma : Set 3/Tekrar: 8-8-8
Leg CURL/Makinada Bacakları geriye bükme: Set 3/Tekrar: 8-8-8
Antremandan sonra:
Abdominal Machine/Ağırlıklı Makinada Mekik: Tekrar: 30 /Set 1
Barfiks: Tekrar:5 set/1
Evet , 2 ay bunları yaptım. ve bu gün yeni programa geçtim yeni program da çok değişik hareketler var ve bu hareketler karın , kol , bacak , omuz ağırlıklı. isterseniz yeni programımı da yazabilirim.Şimdi yeni 2 ay spordan sonra ki vücut ölçülerimi yazacağım hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim.

Boy:1.71 buçuk /Kilo:48,400/Omuz:101/ Göğüs:79/Kol:27/28 /Bacak: 48/47 /Bel 67/71
evet çok fazla kilo alamadığımı biliyorum ama 2 ay içinde 3 kere hastalık geçirdim.
Şimdi bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz çok çok çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden .
Soru 1-) 2 ayda nerdeyse 3 santim boy uzaması oldu , Acaba 6 ay sonra boyum kaç olabilir?(Neden 6 ay diye belirtmiş derseniz bu deli , okulumu bu sene dondurdum ve 6 ay sonra arkadaşlarım lise 2 ye geçmiş ben de lise 1 e başlamış olacağım. kısa kalmak istemiyorum.[Kısadan kastım arkadaşlarıma göre kısa kalmak istemiyorum hepsi 1.77 1.78 ] )
Soru 2-) Yaza kadar vücudum ne kadar gelişir? Şahsen bu sporu 3-4 sene daha yapıp başka bir spora yönelmeyi düşünüyorum yüzme gibi.
Soru 3-) Ben neden bu kadar zayıfım allahım yaaaaaa !

Soru 4-) Bu hafta protein tozu alıcam , protein tozunu ne zaman kullanıyım (Spordan önce , sonra ,yaparken ??? ),
ben den bu kadar o kadar yazdım umarım cevap verirsiniz , teşekkürler. kolay gelsinbench_O